Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Lepelstraat

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Lepelstraat? Veel jonge gezinnen en ouderen hebben een extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, ook de vervelende klusjes worden gedaan en veel meer vrije tijd. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een ijverige schoonmaker in Lepelstraat! Op ons portaal ontdek je praktische tips en aanbevelingen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarnaast delen we enkele schoonmaakplatforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook vind je hier namen en adressen van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al vanaf €12,60 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-lepelstraat

Een schoonmaakster in Lepelstraat gezocht

Maak je niet graag schoon en wil je graag meer tijd voor de dingen die er echt toe doen? Een goede schoonmaakster in Lepelstraat inhuren is dan zeker het overwegen waard. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze aanbevelingen: vraag na in jouw eigen netwerk. Meestal blijken er wel mensen te zijn die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ten derde zien wij steeds meer online marktplaatsen waar je lokale werksters kunt benaderen. In het stukje hieronder vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Lepelstraat vinden

 1. Postcodecheck

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door eerst even jouw postcode in te voeren. Je ziet dan alleen werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Kies hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp aan huis komt. Meestal is het elke week, 2 weken of 4 weken. Hierna kies je het aantal uur van een poetsbeurt en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Werksters vergelijken

  Vergelijk nu direct de geselecteerde huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals tarief, takenpakket en beoordelingen.

 4. Verzoek versturen

  Kies verschillende schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Zodra jouw inschrijving goedgekeurd wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De hulp komt voor de eerste keer werken op datum en tijdstip zoals besproken. Het is handig om dan ook thuis te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Loop samen een rondje door het huis en vertel wat jij belangrijk vindt. Je moet ook laten zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarstaan.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een ervaren schoonmaker kan soms lastig zijn. Er bestaan verschillende platforms die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze sites kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt snel en soms gratis een profiel aanmaken en zoeken naar een hulp in de buurt. Vaak wordt de betaling ook geregeld door het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Tip: bekijk ook eens de pagina over Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Met een gerust hart uitbesteden door de prima verzekering.
 • Hulpen.nl: Honderden hulpen bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Bergen op Zoom.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Lepelstraat

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw regio!

Regionale schoonmaakbedrijven in Lepelstraat

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? Hieronder tonen wij bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Lepelstraat, inclusief glazenwassers en overige schoonmaakservices. Eveneens kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Dinteloord, Sint Philipsland, Halsteren en De Heen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetsvrouw staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende werkzaamheden in jouw huishouden. In het volgende deel bekijk je een opsomming met taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen schoonmaken.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Kleding strijken.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een vakkundige poetshulp (lokaal) al voor €13,50 per uur, inclusief alles.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een fris en opgeruimd kantoor zorgt voor het werkplezier en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Meerdere dienstverleners die in de buurt gevestigd zijn kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Lepelstraat. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, de kantine/pantry schoonmaken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals glazen wassen, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, reiniging van ventilatie of de dakgoten schoonmaken kun je mogelijk uitbesteden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat inhoudt dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De prijzen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €23,50 en €31,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is efficiënter dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Reiniging van scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, winkels.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Noord-Brabant.
 • Tarief: tussen +/- €22,00 en €30,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: graffiti verwijderen, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp kost tussen de €12,90 tot +/- €16,00 op uurbasis. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Doorgaans zijn er standaard huishoudelijke taken die opgepakt worden: dweilen, ramen wassen, afstoffen, stofzuigen, keuken reinigen. Daarbij kan je ook vragen voor extra klussen zoals strijken of de was doen en opvouwen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Veel gezinnen en families in Lepelstraat huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is ruim voldoende voor bijvoorbeeld ramen lappen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, afstoffen, dweilen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren is afhankelijk van het aantal vierkante meters, jullie leefstijl en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe kan ik betalen?

Een poetsvrouw maakt aanspraak op een minimumloon plus 8% vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Bekijk ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In sommige gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Lepelstraat?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dit speelt met name als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Het volledige huis wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De tarieven zijn variabel en liggen tussen de €250,00 tot €600,00.

Plaats een reactie