Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Dinteloord

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Dinteloord? Veel jonge gezinnen en ouderen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, minder stress, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een professionele schoonmaker in Dinteloord! Op deze pagina delen wij volop tips en adviezen voor een goede huishoudelijke hulp . Daarnaast bekijk je hier een overzicht met bekende platforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook vind je hier contactgegevens van goede schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al mogelijk vanaf €12,70 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-dinteloord

Een schoonmaakster in Dinteloord inhuren

Heb je een druk bestaan en houd je graag meer tijd over voor de dingen die er echt toe doen? Een geschikte schoonmaakster in Dinteloord inhuren is dan zeker het overwegen waard. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Om te beginnen: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Soms zijn er studenten of vrouwen die een aantal uur per week schoonmaken. Of plaats een oproep op Facebook of Marktplaats. Afsluitend heb je steeds meer vraag- en aanbodsites waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het gedeelte hieronder vind je een handig stappenplan.

Huishoudelijke hulp in Dinteloord vergelijken

 1. Vul je postcode in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Je ziet dan alleen werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de hulp aan huis komt. Vaak is dit elke week, 2 weken of 4 weken. Kies vervolgens het aantal uur per schoonmaakbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Hulpen vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de diverse huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs, ervaring en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar verschillende schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Zodra de opdracht positief wordt ontvangen heb jij een helper gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetser komt bij je thuis op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is handig om dan ook thuis te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Tip: loop samen een rondje door de woning en benoem wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Deel ook waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn klaarstaan.

Schoonmaakhulp platforms

In contact komen met een vakkundige schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Je kunt een beroep doen op handige websites die je hierbij helpen. Via internet worden vraag en aanbod gebundeld. Je kan daar eenvoudig een profiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Meestal gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Tip: bekijk ook eens de pagina over Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Helpt al sinds 1994 vele huishoudens in huis.
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Hulp.nl: Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt in Steenbergen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Dinteloord

Vind een ervaren schoonmaakster in de buurt!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Dinteloord

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In het overzicht hieronder check je adressen van schoonmaakspecialisten in Dinteloord, met daarbij ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Eveneens kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Sint Philipsland, Nieuw-Vossemeer, Lepelstraat en Halsteren.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De hulp staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende werkzaamheden in de keuken, badkamer en rest van de woning. Hieronder bekijk je een overzicht met werkzaamheden die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen schoonmaken.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Opvouwen van de was.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een deskundige poetshulp uit de regio al beschikbaar vanaf €12,70 per uur, inclusief alles.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schone werkplek (kantoor) helpt bij een fijne werksfeer en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Verschillende aanbieders in deze streek staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Dinteloord. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus en tafels afnemen, vloeren stofzuigen en dweilen en het reinigen van het sanitair. Ook intensievere activiteiten zoals ramen lappen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen het laten reinigen van de ventilatie of de dakgoten schoonmaken zijn populaire klussen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waarbij op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €22,00 en €30,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is kostentechnisch interessanter dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaak van scholen, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Noord-Brabant.
 • Prijzen: tussen +/- €20,50 en €30,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: graffiti verwijderen, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een doorsnee schoonmaakhulp factureert tussen de €12,50 tot €19,50 per gewerkt uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Vaak zijn er standaard werkzaamheden die hij/zij zal doen zoals: ramen wassen, keuken reinigen, dweilen, toiletten schoonmaken, afstoffen. Daarnaast kan je ook vragen voor extra klussen zoals oven schoonmaken of het wassen van kleding.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Een groot deel van de huishoudens in Dinteloord kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is genoeg tijd voor het hele takenpakket van het toilet schoonmaken, ramen lappen, dweilen, afstoffen, stofzuigen. Het precieze aantal uur dat nodig is kan worden gecalculeerd door het aantal vierkante meters, het aantal bewoners en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaak assistent heeft recht op het minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Bekijk ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Soms gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Dinteloord?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Ideaal plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. De volledige woning wordt van top tot teen gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten hiervan zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €250,00 tot €575,00.

Plaats een reactie