Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Ossenzijl

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Ossenzijl? Meer en meer huishoudens kiezen voor extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Ossenzijl! Op deze pagina bekijk je volop tips en aandachtspunten voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Daarnaast behandelen we bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook bieden wij contactgegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al beschikbaar vanaf €12,50 p/uur.

schoonmaker-zoeken-ossenzijl

Een schoonmaakster in Ossenzijl vinden

Heb je een drukke baan en houd je graag meer tijd over voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een goede schoonmaakster in Ossenzijl inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze tips: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Soms zijn er wel kennissen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ook kan je gebruik maken van speciale platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het bijgaande stukje lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Ossenzijl vinden

 1. Adres invoeren

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die op kleine afstand van je woning.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de hulp bij je thuis komt. Vaak is dit elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Bepaal nu het aantal uur per schoonmaakbeurt en kies de startdatum.

 3. Hulpen vergelijken

  In de volgende stap bekijk je huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Sorteer op prijs p/uur, extra taken zoals een strijkservice en recensies.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een verzoek versturen naar 1 of meerdere schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Wanneer jouw oproep goedgekeurd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De werkster komt op locatie langs op de vooraf gekozen datum & tijd Het is slim om dan thuis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en benoem wat voor jou van belang is. Deel ook waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn te pakken zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

In contact komen met een ijverige schoonmaker is niet heel eenvoudig. Gelukkig zijn er diverse platforms die dit een stukje eenvoudiger maken. Op deze sites treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kan daar eenvoudig een profiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. Soms gaat de betaling via het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Bekijk ook direct meer info over: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: De snelste manier om een schoonmaakster te vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Snelle manier voor het vinden van hulp voor jouw aanvraag.
 • Hlprs: Veilig betalen en een goede verzekering voor de service.
 • Marktplaats.nl: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Steenwijkerland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Ossenzijl

Vind een goede schoonmaakster in de buurt!

Lokale schoonmaakbedrijven in Ossenzijl

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In het overzicht hieronder vind je gegevens van schoonmaakspecialisten in Ossenzijl, je vind hier ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarbij kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Kalenberg, Paasloo, Oldemarkt en Kuinre.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De werkster komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste werkzaamheden in jouw huishouden. Bijgaand check je een overzicht met klusjes die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van de kleding.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een deskundige poetshulp (plaatselijk) al mogelijk vanaf €13,30 (uurloon).

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schoon kantoor draagt bij aan fijne en veilige werkplekken en zorgt dat alles er representatief uitziet. Verscheidene schoonmaakondernemers in de gemeente kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Ossenzijl. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het ledigen van prullenbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook intensievere activiteiten zoals ramen lappen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen het laten reinigen van de ventilatie of dakreiniging zijn populaire klussen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm zodat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €23,50 en €32,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoonmaak van kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, scholen, winkels.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Overijssel.
 • Onkosten: tussen de €22,00 en €32,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: graffiti verwijderen, gevelreiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, tapijtreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,50 tot wel €20,00 voor 1 uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat maakt een poetser schoon?

Je maakt altijd afspraken over wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de regel zijn er standaard schoonmaakklusjes die uitgevoerd worden: keuken reinigen, stofzuigen, afstoffen, toiletten schoonmaken, ramen wassen. Daarbij kan de hulp extra klussen oppakken zoals de meubels schoonmaken of de was doen en opvouwen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Veel gezinnen en families in Ossenzijl kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat biedt voldoende ruimte voor bijvoorbeeld dweilen, stofzuigen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, afstoffen. Het meest optimale aantal uren hulp is afhankelijk van de grootte van het huis, jullie leefstijl en overige specifieke wensen.

Hoe gaat de betaling?

Een poetsvrouw maakt aanspraak op een minimumloon plus 8% vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Vraag ook naar de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In meer en meer situaties betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Ossenzijl?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Een uitkomst plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Jouw woning wordt van beneden tot boven gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De eenmalige kosten bedragen tussen de €200,00 tot €525,00.

Plaats een reactie