Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Oldemarkt

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Oldemarkt? Steeds meer Nederlanders hebben behoefte aan extra hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, de vervelende klussen blijven niet liggen, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij bieden tips en tricks het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Oldemarkt! Op deze pagina lees je concrete tips en aanbevelingen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Verder behandelen we een aantal sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook bieden wij gegevens zoals naam en adres van actieve schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Nu al vanaf €13,00 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-oldemarkt

Een schoonmaakster in Oldemarkt gezocht

Zit jouw hele week vaak volgepland en spendeer je graag wat meer tijd aan familie en vrienden? Een ervaren schoonmaakster in Oldemarkt inhuren is dan zeker het overwegen waard. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze suggesties: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Soms blijken er wel mensen te zijn die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens een lokale Facebook groep. Verder zijn er diverse schoonmaakplatforms waar je werksters kunt zoeken. In het volgende gedeelte lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Oldemarkt vinden

 1. Adres invoeren

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Je ziet dan alleen werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetshulp aan huis komt. Bijvoorbeeld om de twee weken of wekelijks. Bepaal nu het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Bekijk snel meer info over de actieve huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als tarief, ervaring en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een bericht sturen naar diverse schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Op het moment dat jouw inschrijving passend is voor de werknemer heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De huishoudelijke hulp komt aan huis op de afgesproken datum. Het is slim om op locatie te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Laat alle kamers in het huis zien en wijs meteen aan wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Laat ook zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen te pakken zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vinden van een enthousiaste schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Tegenwoordig zijn er gebruiksvriendelijke websites die jou helpen zoeken. Via internet kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt snel en soms gratis een account registreren en zoeken naar een hulp in de buurt. Vaak betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. We sommen de populaire sites voor je op. Andere relevante onderwerpen: Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: De snelste manier om een schoonmaakster te vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Groot aanbod met ruim 250.000 aangesloten hulpen.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Hulpstudent.nl: Online marktplaats voor hulp en werk in Steenwijkerland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Oldemarkt

Vind een goede schoonmaakster in de gemeente!

Schoonmaakbedrijven in Oldemarkt

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf? In de bijgaande tabel ontdek je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Oldemarkt, je vind hier ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarbij kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Ossenzijl, Kalenberg, Kuinre en Blankenham.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De poetser helpt jou graag met allerlei klussen binnen- en buitenshuis. In het overzicht hieronder delen wij de meest gangbare huishoudelijke taken die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Glazenwassen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Beddengoed wassen.
 • Strijken.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een privé poetshulp uit de regio al vanaf €12,50 per 60 minuten.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schone kantoorruimte stimuleert het werkplezier en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Een groot aantal schoonmakers in de omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Oldemarkt. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus en tafels afnemen, het legen van de vuilnisbakken en het sanitair schoonmaken. Ook intensievere activiteiten zoals ramen zemen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen reinigen, ventilatie schoonmaken of dakreiniging kunnen worden meegenomen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat inhoudt dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €22,50 en €32,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoon houden van productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Overijssel.
 • Tarief: tussen +/- €21,00 en €31,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: gevelreiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een basis schoonmaakhulp kost tussen de €12,90 tot wel €18,50 per uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Vooraf bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de praktijk zijn er een aantal klussen die hij/zij zal doen zoals: dweilen, afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen, ramen wassen. Indien gewenst kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de planten doen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste huishoudens in Oldemarkt huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is in de praktijk genoeg voor onder andere afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken. Het meest optimale aantal uren hulp wordt berekend a.d.h.v. de omvang van jouw huis, het aantal bewoners en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een interieurverzorger heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij vakantiegeld (8%). Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Vraag ook naar Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Steeds vaker wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Oldemarkt?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. DIt komt van pas voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. De woning wordt van top tot teen gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn variabel en liggen tussen de €300,00 tot €500,00.

Plaats een reactie