Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Blankenham

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Blankenham? Steeds meer mensen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, geen rotklusjes meer en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Blankenham! Op dit platform tref je concrete tips en instructies over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Eveneens bieden we een aantal sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Je treft op deze pagina ook contactdetails van erkende schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al voor €13,10 per uur.

schoonmaker-zoeken-blankenham

Een schoonmaakster in Blankenham inhuren

Heb je een drukke baan en wil je meer focus op de dingen die er echt toe doen? Een ervaren schoonmaakster in Blankenham inhuren is dan zeker het overwegen waard. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Aanrader: vraag eens rond in je eigen netwerk. Meestal zijn er mensen te vinden die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook of Marktplaats. Ten derde heb je allerlei praktische platforms voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stukje laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Blankenham vinden

 1. Postcodecheck

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je adresgegevens in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Waar en wanneer

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de huishoudelijke hulp komt schoonmaken. Bijvoorbeeld elke week, 2 weken of 4 weken. Maak nu een keuze voor het aantal schoonmaakuren en kies de startdatum.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Hierna bekijk je direct huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als kosten, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en recensies.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kan een aanvraag indienen bij diverse schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Zodra jouw verzoek goedgekeurd wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De huishoudelijke hulp komt bij je thuis op datum en tijdstip zoals besproken. Het is verstandig om zelf ook zeker in huis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Laat het huis zien en communiceer waar jij waarde aan hecht. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden te vinden zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het zoeken van een geschikte schoonmaker kan complex zijn. Je kunt gebruik maken van verschillende webapplicaties die dit een stukje eenvoudiger maken. Online komen vraag- en aanbod samen. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht plaatsen en zoeken naar een hulp in de buurt. In veel gevallen regelt het platform ook de betaling. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Andere relevante onderwerpen: Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Hulpstudent.nl: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in Steenwijkerland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Blankenham

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw wijk!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Blankenham

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de tabel hieronder delen wij adressen van schoonmaakspecialisten in Blankenham, maar ook van o.a. glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarbij kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Kuinre, Oldemarkt, Scheerwolde en Wetering.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De werkster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke klussen in en rondom jouw woning. In het volgende deel bieden wij enkele veel voorkomende werkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een uitstekende poetshulp (lokaal) al mogelijk vanaf €13,40 per gewerkt uur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schoon kantoor heeft effect op fijne en veilige werkplekken en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Meerdere aanbieders in de gemeente kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Blankenham. Ze kunnen je ondersteunen bij het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het sanitair schoonmaken. Ook grote klussen zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, het ventilatiesysteem laten reinigen of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de opties. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarin wordt geregeld dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €21,50 en €34,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is voordeliger dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaak van productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, scholen.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Overijssel.
 • Tarieven: tussen ongeveer €24,50 en €35,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoe duur is een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,20 tot +/- €18,00 per gewerkt uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat doet een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard werkzaamheden die hij/zij zal doen zoals: ramen wassen, afstoffen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, dweilen. Verder kun je ook extra dingen aanvragen zoals opruimen of de tuin doen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Een groot deel van de huishoudens in Blankenham huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is genoeg tijd voor de wekelijks terugkerende taken als stofzuigen, dweilen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, afstoffen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren is afhankelijk van het aantal ruimtes, het aantal bewoners en overige specifieke wensen.

Hoe werkt de betaling?

Een huishoudelijke hulp ontvangt altijd het minimumloon met wettelijk vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Vraag ook naar Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Soms betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Blankenham?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Ideaal voor de grote voorjaarsschoonmaak, of als opleveringsschoonmaak. Het complete huis wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt bedragen tussen de €225,00 tot €625,00.

Plaats een reactie