Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Wetering

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Wetering? Meer en meer huishoudens kiezen voor extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, minder stress, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Wetering! Op dit platform delen wij volop tips en aanbevelingen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Verder bekijk je hier een overzicht met enkele landelijke sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Als laatste vind je ook adresgegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Nu al vanaf €13,00 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-wetering

Een schoonmaakster in Wetering zoeken

Heb je het erg druk en creëer je graag wat extra tijd voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een ijverige schoonmaakster in Wetering inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze tips: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Dikwijls zijn er studenten of vrouwen die op die manier wat bijverdienen. Of plaats een oproep op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ten derde zien wij steeds meer vraag- en aanbodsites waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stukje nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Wetering inhuren

 1. Geef adresgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Waar en wanneer

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de hulp bij je thuis komt. Je kunt meestal kiezen uit om de twee weken of wekelijks. Bepaal nu het aantal uur van een poetsbeurt en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk schoonmakers

  In het volgende scherm tonen ze de geselecteerde huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op tarief, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en beoordelingsscore.

 4. Dien je aanvraag in

  Kies een aantal schoonmakers die passen bij jouw wensen. Indien jouw uitnodiging gehonoreerd wordt heb jij een helper gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De werkster komt voor de eerste keer werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is verstandig om dan thuis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Laat alle kamers in het huis zien en maak duidelijk welke plekken extra aandacht nodig hebben. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn klaarstaan.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een ijverige schoonmaker is niet heel eenvoudig. Tegenwoordig zijn er diverse websites die jou helpen zoeken. Hier komen vraag- en aanbod samen. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht doorgeven en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Dikwijls regelt het platform ook de betaling. We sommen de populaire sites voor je op. Advies: lees ook eens alles door over Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Een vaste hulp vanaf €14,75 per uur.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Voor €10,00 per maand onbeperkt reacties versturen.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Hulp.nl: Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt in Steenwijkerland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Wetering

Vind een professionele schoonmaakster in jouw regio!

Erkende schoonmaakbedrijven in Wetering

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf? In de bijgaande tabel vind je adressen van schoonmaakspecialisten in Wetering, met daarbij ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarbij kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Scheerwolde, Blankenham, Nederland en IJsselham.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

Een schoonmaker komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste schoonmaakklusjes in en rondom jouw woning. In het overzicht hieronder tref je een overzicht met taken die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Glazenwassen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Strijken.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een vakkundige poetshulp uit de regio al beschikbaar vanaf €12,80 als uurtarief.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schoon kantoor bevordert de werksfeer en productiviteit en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verscheidene schoonmakers in deze omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Wetering. Ze dragen verantwoording voor het schoonmaken van de bureaus en computers, het legen van de vuilnisbakken en het sanitair schoonmaken. Ook meer incidentele klussen zoals glazen wassen, buiten gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen ventilatie schoonmaken of vloeronderhoud behoren tot de mogelijkheden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarin wordt geregeld dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De prijzen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €21,50 en €31,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorging van productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Overijssel.
 • Prijzen: tussen plus minus €20,00 en €34,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoe duur is een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp kost tussen de €12,60 tot €18,50 per uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Aan het begin van de dag bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard werkzaamheden die opgepakt worden: dweilen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, afstoffen, stofzuigen. Verder kan de hulp extra klussen oppakken zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de tuin doen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste woningen in Wetering hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is in de praktijk genoeg voor onder andere het toilet schoonmaken, ramen lappen, stofzuigen, keuken reinigen, dweilen. Het exacte aantal uur per week is afhankelijk van het type woning, hoe netjes je bent, en hoe snel de hulp werkt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een huishoudelijke hulp heeft recht op het minimumloon plus vakantiegeld (8%). De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Bekijk ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Steeds vaker doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Wetering?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Ideaal als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Jouw woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De tarieven liggen gemiddeld genomen tussen de €225,00 tot €550,00.

Plaats een reactie