Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Hooge Mierde

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Hooge Mierde? Steeds meer mensen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in Hooge Mierde! Op schoonmakerzoeken.nl ontdek je handige tips en adviezen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Eveneens bespreken we bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Als laatste vind je ook namen en adressen van actieve schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al voor €12,50 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-hooge-mierde

Een schoonmaakster in Hooge Mierde inhuren

Heb je het erg druk en spendeer je graag wat meer tijd aan familie, vrienden en hobby’s? Een geschikte schoonmaakster in Hooge Mierde inhuren is dan zeker het overwegen waard. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Ons advies: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In veel gevallen zijn er mensen te vinden die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ten derde ontstaan er meer en meer schoonmaakplatforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stappenplan leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Hooge Mierde vergelijken

 1. Vul je postcode in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door eerst even jouw postcode in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetsvrouw aan de slag gaat. Bijvoorbeeld iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Kies vervolgens het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk werksters

  Bekijk snel meer info over de diverse huishoudelijke helpers. Sorteer op kosten, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en beoordelingen.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een verzoek versturen naar enkele schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Zodra jouw verzoek ingewilligd wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De hulp komt bij je thuis op de overeengekomen datum. Het is goed om dan thuis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en communiceer wat voor jou van belang is. Deel ook waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen klaarstaan.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoeken van een ijverige schoonmaker is niet heel eenvoudig. Door middel van het internet kun je terecht op gebruiksvriendelijke platforms die je hierbij helpen. Via internet kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht plaatsen en beschikbare helpers vinden. In veel gevallen wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Tip: bekijk ook eens de pagina over Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Care.com: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Reusel-De Mierden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Hooge Mierde

Vind een ervaren schoonmaakster in de gemeente!

Professionele schoonmaakbedrijven in Hooge Mierde

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf? In het onderstaande overzicht ontdek je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Hooge Mierde, inclusief glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Als alternatief kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Hulsel, s Gravenmoer, Lage Mierde en Oost West en Middelbeers.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetsvrouw is er voor alle huishoudelijke klussen in jouw huishouden. Bijgaand tref je een lijst met schoonmaakklusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Strijken.
 • De was opvouwen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Vind een poetshulp (lokaal) al vanaf €12,60 als uurtarief.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schone werkplek (kantoor) bevordert een efficiënte werksfeer en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verscheidene schoonmakers in de regio bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Hooge Mierde. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, de kantine/pantry schoonmaken en het sanitair schoonmaken. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals glazen wassen, gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, het laten reinigen van de ventilatie of trappenhuis reinigen zijn vaak mogelijk. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De prijzen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €23,00 en €30,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoon houden van horeca en hotels, winkels, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Noord-Brabant.
 • Onkosten: tussen om en nabij de €20,50 en €30,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,80 tot zo’n €17,50 voor 1 uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Vooraf bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de praktijk zijn er een aantal klusjes die de hulp uitvoert: dweilen, stofzuigen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, afstoffen. Daarnaast kan je ook vragen voor extra klussen zoals strijken of de was doen en opvouwen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste woningen in Hooge Mierde huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is ruim voldoende voor de wekelijks terugkerende taken als ramen lappen, het toilet schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is hangt af van de grootte van het huis, hoe netjes je bent, en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetser maakt aanspraak op een minimumloon plus vakantiegeld (8%). Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Bekijk ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In meer en meer situaties loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Hooge Mierde?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dit speelt met name als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Elke ruimte wordt dan grondig gereinigd en ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten hiervan bedragen tussen de €225,00 tot €700,00.

Plaats een reactie