Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Lage Mierde

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Lage Mierde? Flink wat Nederlanders hebben een extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij helpen jou bij het vinden van een enthousiaste schoonmaker in Lage Mierde! Op ons portaal bieden we nuttige tips en aanbevelingen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Daarbij bekijk je hier een overzicht met een aantal sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook hebben we een overzicht met contactdetails van regionale schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al mogelijk vanaf €13,30 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-lage-mierde

Een schoonmaakster in Lage Mierde vinden

Heb je een druk bestaan en houd je graag meer tijd over voor familie, vrienden en hobby’s? Een geschikte schoonmaakster in Lage Mierde inhuren is dan misschien wel iets voor jou. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze tips: vraag eens rond in je eigen netwerk. Dikwijls zijn er dames die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Als laatste zien wij steeds meer handige platforms waar je een werkster kunt vinden. In het volgende gedeelte nemen we je stap-voor-stap mee.

Huishoudelijke hulp in Lage Mierde inhuren

 1. Voer je adres in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Je ziet dan diverse werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de werkster komt schoonmaken. Populaire opties zijn eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Vervolgens kies je hoe lang de hulp moet komen en kies de startdatum.

 3. Werksters vergelijken

  Check en analyseer de gevonden huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals prijs p/uur, ervaring, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Aanvraag indienen

  Kies een aantal schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Als jouw uitnodiging ingewilligd wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De huishoudelijke hulp zal de eerste keer komen werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is slim om thuis te blijven en om uitleg te geven over de woning en spullen. Laat het huis zien en benoem welke plekken extra aandacht nodig hebben. Je moet ook laten zien waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden klaarliggen.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het zoeken van een bedreven schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Goed nieuws: er zijn handige online zoekmachines die je hierbij helpen. Op dit soort websites wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht doorgeven en beschikbare helpers vinden. In veel gevallen gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Bekijk ook direct meer info over: Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: Voor €9,95 p/maand onbeperkt oproepen plaatsen en reageren.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Nationalehulpgids.nl: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Reusel-De Mierden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Lage Mierde

Vind een professionele schoonmaakster in jouw omgeving!

Professionele schoonmaakbedrijven in Lage Mierde

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de bijgaande tabel tonen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Lage Mierde, met daarbij ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarbij kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Hooge Mierde, Hulsel, Oost West en Middelbeers en Haghorst.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De werkster is er voor alle karweitjes in en rondom huis. In het gedeelte hieronder check je een lijst met schoonmaakwerkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Glazenwassen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Het strijken van overhemden.
 • Opvouwen van de was.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een uitstekende poetshulp uit de regio al vanaf €13,30 als uurtarief.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een representatief schoon kantoor bevordert een efficiënte werksfeer en zorgt dat alles er representatief uitziet. Meerdere schoonmakers in de regio kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Lage Mierde. Ze dragen verantwoording voor het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het ledigen van prullenbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals vensterbanken en ramen wassen, buiten gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of dakreiniging kun je mogelijk uitbesteden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat betekent dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken zijn geïndiceerd tussen de €21,00 en €33,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Interieurverzorging van zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Noord-Brabant.
 • Tarief: tussen +/- €22,50 en €34,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, tapijtreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,00 tot wel €19,50 per uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Doorgaans zijn er standaard taken die uitgevoerd worden: keuken reinigen, stofzuigen, dweilen, toiletten schoonmaken, afstoffen. Daarnaast kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of het wassen van kleding.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste gezinnen in Lage Mierde kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is in de praktijk genoeg voor de meest voorkomende taken als ramen lappen, afstoffen, dweilen, het toilet schoonmaken, stofzuigen. Het exacte aantal uur per week wordt mede bepaald door de grootte van de woning, de gezinssamenstelling en overige specifieke wensen.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaak assistent maakt aanspraak op een minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Check ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In bepaalde cases wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Lage Mierde?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Ideaal voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Het huis wordt helemaal ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De eenmalige kosten bedragen tussen de €325,00 tot €550,00.

Plaats een reactie