Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Krimpen aan de Lek

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Krimpen aan de Lek? Steeds meer Nederlanders huren een aantal uur per week een hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, altijd een gezonde woning, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in Krimpen aan de Lek! Op dit platform vind je concrete tips en instructies voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Tevens behandelen we enkele landelijke sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook delen we adresgegevens van goede schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al mogelijk vanaf €13,00 per uur.

schoonmaker-zoeken-krimpen-aan-de-lek

Een schoonmaakster in Krimpen aan de Lek inhuren

Heb je een druk leven en creëer je graag wat extra tijd voor de dingen die er echt toe doen? Een vakkundige schoonmaakster in Krimpen aan de Lek inhuren is dan een uitstekend idee. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze adviezen: vraag eens rond in je eigen netwerk. In veel gevallen zijn er studenten of vrouwen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Verder heb je steeds meer platforms waar je werksters kunt zoeken. In het stukje hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Huishoudelijke hulp in Krimpen aan de Lek zoeken

 1. Postcodecheck

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door het invullen van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters in jouw eigen regio.

 2. Stel pakket samen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetsvrouw aan huis komt. Meestal is het om de twee weken of wekelijks. Vervolgens kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Werksters vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de diverse huishoudelijke helpers. Sorteer op kosten, speciale werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar 1 of 2 schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Als de opdracht ingewilligd wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De huishoudelijke hulp komt voor de eerste keer werken op de overeengekomen datum. Het is slim om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en door te spreken wat er verwacht wordt. Laat het huis zien en wijs meteen aan welke dingen wat extra tijd mag kosten. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen zijn opgeslagen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een ervaren schoonmaker gaat soms niet zo snel. Je kunt natuurlijk gebruik maken van handige bemiddelaars die dit een stukje eenvoudiger maken. Op dit soort websites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kan daar eenvoudig een profiel aanmaken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Soms gaat de betaling via het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Bekijk ook direct meer info over: Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Altijd een vast contactpersoon voor 100% tevredenheid.
 • Werksters.nl: De snelste manier om een schoonmaakster te vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Honderden hulpen bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Marktplaats.nl: Geverifieerde en betrouwbare profielen in de gemeente Krimpenerwaard.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Krimpen aan de Lek

Vind een vakkundige schoonmaakster in de buurt!

Professionele schoonmaakbedrijven in Krimpen aan de Lek

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In het onderstaande overzicht delen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Krimpen aan de Lek, met daarbij ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Als alternatief kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Ouderkerk aan den IJssel, Lekkerkerk, Nieuwerkerk aan den IJssel en Schoonhoven.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De werkster huur je in voor de meest gangbare werkzaamheden in en rondom jouw woning. Hieronder bekijk je de meest gangbare werkzaamheden die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen lappen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Opmaken van de bedden.
 • Al het strijkwerk doen.
 • De was wegwerken.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een eigen poetshulp (regionaal) al mogelijk vanaf €13,40 als uurtarief.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schone kantoorruimte helpt bij de productiviteit en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Meerdere organisaties in de gemeente zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Krimpen aan de Lek. Voorbeeld werkzaamheden zijn het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het legen van de vuilnisbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook meer incidentele klussen zoals vensterbanken en ramen wassen, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen ventilatie schoonmaken of de dakgoten schoonmaken behoren tot de opties. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarbij op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €22,00 en €34,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaak van kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, horeca en hotels, scholen.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Zuid-Holland.
 • Onkosten: tussen plus minus €24,50 en €32,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: gevelreiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,80 tot €16,75 op uurbasis. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat maakt een poetser schoon?

Je bespreekt altijd vooraf de werkzaamheden van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard huishoudelijke taken die de hulp uitvoert: stofzuigen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, afstoffen, ramen wassen. Daarnaast kan je ook vragen voor extra klussen zoals verschonen van het beddengoed of de planten water geven.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste woningen in Krimpen aan de Lek kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is genoeg tijd voor onder andere stofzuigen, ramen lappen, afstoffen, dweilen, het toilet schoonmaken. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is ligt ook aan de grootte van het huis, samenstelling van jullie gezin en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe werkt de betaling?

Een werkster ontvangt altijd het minimumloon met de vakantiegeld toelage van 8%. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Vraag ook naar de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In sommige gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Krimpen aan de Lek?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dat is met name handig als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verbouwing/renovatie. Het volledige huis wordt van top tot teen gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De eenmalige kosten zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €300,00 tot €500,00.

Plaats een reactie