Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker de Woude

Wil je een schoonmaakhulp in de Woude? Steeds meer Nederlanders hebben een extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en meer tijd voor familie en vrienden. Wij geven advies bij het zoeken naar een enthousiaste schoonmaker in de Woude! Op deze pagina bieden we concrete tips en adviezen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Tevens vergelijken wij bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook bieden wij namen en adressen van lokale schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al in te huren vanaf €12,70 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-de-woude

Een schoonmaakster in de Woude inhuren

Heb je een drukke baan en wil je meer focus op nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een professionele schoonmaakster in de Woude inhuren moet je dan absoluut overwegen. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? We hebben wat tips: vraag eens rond in je eigen netwerk. In sommige situaties blijken er wel mensen te zijn die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Of plaats een oproep op een lokale Facebook groep. Daarnaast heb je allerlei praktische platforms waar je een werkster kunt vinden. Hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in de Woude inhuren

 1. Adres invoeren

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters die dichtbij wonen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetsvrouw bij je thuis komt. Populaire opties zijn elke week, 2 weken of 4 weken. Hierna kies je hoe lang de hulp moet komen en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  In het volgende scherm tonen ze de actieve huishoudelijke helpers. Filter op kosten, ervaring, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een aanvraag doen bij diverse schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Wanneer jouw aanvraag positief wordt ontvangen heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De werkster komt aan huis op de vooraf gekozen datum & tijd Ons advies is om dan thuis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Tip: loop samen een rondje door de woning en aarzel niet om te vertellen wat jij belangrijk vindt. Deel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

De zoektocht naar een goede schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Gelukkig zijn er nuttige online marktplaatsen die daarbij helpen. Op deze sites treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt hier eenvoudig een account registreren en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Dikwijls wordt de betaling ook geregeld door het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Aan de hand van jouw wensen krijg je service op maat.
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Hulpstudent.nl: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Castricum.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht de Woude

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw gemeente!

Regionale schoonmaakbedrijven in de Woude

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de onderstaande tabel check je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in de Woude, je vind hier ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarbij kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Zaandam, Wormerveer, Starnmeer en Oost-Graftdijk.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

Een schoonmaakster helpt jou graag met allerlei werkzaamheden binnen- en buitenshuis. Bijgaand vind je de meest gangbare schoonmaakwerkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Glazenwassen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • De ventilatie reinigen.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een vakkundige poetshulp uit de regio al beschikbaar vanaf €12,90 als uurtarief.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een fris en opgeruimd kantoor heeft effect op het werkgenot en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Diverse organisaties in de regio kunnen helpen met kantoorschoonmaak in de Woude. Ze dragen verantwoording voor bureaus en stoelen schoonmaken, vloeren stofzuigen en dweilen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook meer incidentele klussen zoals glazen wassen, gevelonderhoud en gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen ventilatiereiniging of trappenhuis reinigen behoren tot de mogelijkheden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarbij op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De onkosten voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €22,00 en €34,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Interieurverzorging van zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, horeca en hotels, scholen, winkels.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Noord-Holland.
 • Kostprijs: tussen +/- €21,00 en €35,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: tapijtreiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,70 tot zo’n €17,75 (uurtarief). Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat doet een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard klussen die gedaan worden: dweilen, afstoffen, ramen wassen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken. Indien gewenst kan je afspraken maken over strijken of de vuilnisemmers legen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste woningen in de Woude laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is voldoende voor het uitvoeren van o.a. het toilet schoonmaken, ramen lappen, stofzuigen, afstoffen, dweilen. Het precieze aantal uur dat nodig is wordt berekend a.d.h.v. de omvang van jouw huis, de gezinssamenstelling en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetshulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en de vakantiegeld toelage van 8%. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Zie ook het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In aparte gevallen gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in de Woude?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat is met name handig plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. De woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De tarieven zijn variabel en liggen tussen de €225,00 tot €500,00.

Plaats een reactie