Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Wormerveer

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Wormerveer? Steeds meer gezinnen kiezen voor extra hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij helpen jou bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in Wormerveer! Op deze website vind je duidelijke tips en aanbevelingen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarnaast vergelijken wij enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Als laatste vind je ook contactdetails van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Nu al vanaf €13,40 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-wormerveer

Een schoonmaakster in Wormerveer gezocht

Heb je een druk bestaan en wil je meer focus op nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een bedreven schoonmaakster in Wormerveer inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Aanrader: vraag eens rond in je eigen netwerk. In sommige situaties zijn er mensen te vinden die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op een lokale Facebook groep. Afsluitend heb je steeds meer online marktplaatsen waar je een werkster kunt vinden. In het stukje hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Wormerveer vergelijken

 1. Postcodecheck

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door te beginnen met het invoeren van je locatie. Er worden dan meerdere werksters getoont die dichtbij wonen.

 2. Kies het aantal service-uren

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de werkster komt schoonmaken. Vaak is dit elke week, 2 weken of 4 weken. Vervolgens kies je het aantal schoonmaakuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Bekijk snel meer info over de beschikbare huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals prijs per uur, extra taken zoals een strijkservice en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een bericht sturen naar 1 of 2 schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Indien jouw oproep passend is voor de werknemer heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetsvrouw komt op locatie langs op de vooraf gekozen datum & tijd Ons advies is om dan ook thuis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Tip: loop samen een rondje door de woning en wijs meteen aan wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Je moet ook laten zien waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen zijn opgeslagen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vergelijken van professionele schoonmaker gaat soms niet zo snel. Je kunt gebruik maken van diverse applicaties die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze portalen komen vraag- en aanbod samen. Je kan daar eenvoudig een account registreren en in contact komen met helpers in de regio. Meestal wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Tip: bekijk ook eens de pagina over Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: Een vast team met betrouwbare en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: Meer dan 2300 mensen die beschikbaar zijn voor klussen.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Care.com: Vind actieve helpers in de gemeente Zaanstad.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Wormerveer

Vind een betrouwbare schoonmaakster in de buurt!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Wormerveer

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In het overzicht hieronder vind je adressen van schoonmaakspecialisten in Wormerveer, met daarbij ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarbij kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Westknollendam, Wormer, Zaandam en de Woude.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De helper komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke klussen in en rondom jouw woning. In het overzicht hieronder tref je een lijst met huishoudelijke taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen lappen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Strijken.
 • Wassen en drogen.
 • De garage opruimen.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een privé poetshulp (plaatselijk) al beschikbaar vanaf €12,90 per uur, inclusief alles.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een netjes bijgehouden kantoor draagt bij aan de productiviteit en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Diverse schoonmaakondernemers die in de buurt gevestigd zijn staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Wormerveer. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus schoonmaken, het leegmaken van prullenbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook grote klussen zoals ramen lappen, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, reiniging van ventilatie of graffiti verwijdering behoren tot de mogelijkheden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden zodat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De kosten van kantoor schoonmaken zijn geïndiceerd tussen de €23,00 en €34,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is doorgaans betaalbaarder dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Reinigen van kantoren, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, scholen.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Noord-Holland.
 • Kostprijs: tussen ongeveer €20,00 en €30,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, graffiti verwijderen.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een normale schoonmaakhulp rekent tussen de €12,70 tot €17,50 voor 1 uur werken. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Doorgaans zijn er standaard klusjes die hij/zij zal doen zoals: toiletten schoonmaken, ramen wassen, dweilen, keuken reinigen, afstoffen. Tevens kan de hulp extra klussen oppakken zoals koelkast schoonmaken of de vuilnisemmers legen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste huishoudens in Wormerveer huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat biedt voldoende ruimte voor de meest voorkomende taken als het toilet schoonmaken, keuken reinigen, ramen lappen, dweilen, afstoffen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren is afhankelijk van het type woning, het aantal bewoners en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe kan ik betalen?

Een poetser heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Voor alle voorwaarden zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In bepaalde cases doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Wormerveer?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Een uitkomst als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Het volledige huis wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De tarieven bedragen tussen de €275,00 tot €575,00.

Plaats een reactie