Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Westknollendam

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Westknollendam? Veel jonge gezinnen en ouderen gaan voor wat extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Westknollendam! Op deze pagina tref je duidelijke tips en tricks voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Bovendien behandelen we een aantal sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook bieden wij contactgegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al voor €13,30 per uur.

schoonmaker-zoeken-westknollendam

Een schoonmaakster in Westknollendam zoeken

Heb je een druk leven en wil je meer focus op de belangrijke dingen in het leven? Een betrouwbare schoonmaakster in Westknollendam inhuren moet je dan absoluut overwegen. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Over het algemeen zijn er studenten of vrouwen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ten derde heb je steeds meer handige platforms waar je een werkster kunt vinden. Hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Westknollendam zoeken

 1. Postcodecheck

  Check alle huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Je ziet dan alleen werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de werkster bij je thuis komt. De keuze is vaak wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Hierna kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk werksters

  Vergelijk nu direct de gevonden huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals uurtarief, ervaring, werkzaamheden en recensies.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een verzoek versturen naar een aantal schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Wanneer jouw aanmelding passend is voor de werknemer heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De hulp komt aan huis op de vooraf gekozen datum & tijd Het is goed om dan aanwezig te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Geef een complete rondleiding door de woning en benoem wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Het is ook van belang aan te geven waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen zijn opgeslagen.

Schoonmaakhulp platforms

Het zoeken van een goede schoonmaker kan soms lastig zijn. Tegenwoordig zijn er diverse platforms die jou helpen zoeken. Op dit soort websites treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en zoeken naar een hulp in de buurt. Vaak wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Bekijk ook direct meer info over: Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Vind snel een hulp voor jouw hulpvraag.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Care.com: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in Zaanstad.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Westknollendam

Vind een goede schoonmaakster in de gemeente!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Westknollendam

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In ons overzicht tonen wij gegevens van schoonmaakspecialisten in Westknollendam, met ook partijen als glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Als alternatief kun je zoeken naar interieurverzorgers in Wormer, Oostknollendam, Wormerveer en Zaandam.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De hulp huur je in voor de meest gangbare schoonmaakklusjes in en rondom jouw woning. In het overzicht hieronder tref je enkele veel voorkomende huishoudelijke taken die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen lappen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Wasmachines aanzetten.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een vakkundige poetshulp (regionaal) al vanaf €13,10 als uurtarief.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een representatief schoon kantoor draagt bij aan fijne en veilige werkplekken en zorgt dat alles er representatief uitziet. Verschillende schoonmaakondernemers die in de buurt gevestigd zijn staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Westknollendam. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus en stoelen schoonmaken, vloeren stofzuigen en dweilen en de toiletruimtes reinigen. Ook meer incidentele klussen zoals vensterbanken en ramen wassen, buiten gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatiereiniging of trappenhuis reinigen behoren tot de opties. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waarin wordt geregeld dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €21,00 en €33,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Reinigen van kantoren, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Noord-Holland.
 • Prijs: tussen de €24,50 en €30,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een basis schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,30 tot zo’n €19,00 per uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat maakt een poetser schoon?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard schoonmaakklusjes die afgewerkt worden: toiletten schoonmaken, keuken reinigen, ramen wassen, afstoffen, stofzuigen. In aanvulling hierop kan de hulp extra klussen oppakken zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de was doen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Drukke huishoudens in Westknollendam huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is voldoende tijd voor het uitvoeren van o.a. dweilen, afstoffen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren hangt af van de grootte van de woning, het aantal bewoners en de ervaring van de poetser.

Hoe werkt de betaling?

Een werkster heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij 8% vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Bekijk ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In sommige gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Westknollendam?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat is met name handig als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Het huis wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het aanvoelt als nieuw. De tarieven zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €225,00 tot €600,00.

Plaats een reactie