Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Est

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Est? Steeds meer huishoudens hebben een extra hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Est! Op ons portaal verstrekken we concrete tips en aanbevelingen voor een goede huishoudelijke hulp . Daarnaast bespreken we populaire websites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Daarbij delen wij ook namen en adressen van erkende schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al mogelijk vanaf €12,90 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-est

Een schoonmaakster in Est zoeken

Heb je het erg druk en wil je meer focus op hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een enthousiaste schoonmaakster in Est inhuren is dan zeker het overwegen waard. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze tips: vraag na in jouw eigen netwerk. In veel gevallen zijn er dames die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Of plaats een oproep op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Verder heb je allerlei vraag- en aanbodsites waar je een werkster kunt vinden. In het stukje hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Eigen huishoudelijke hulp in Est zoeken

 1. Selecteer je adres

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door eerst even jouw postcode in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont in jouw eigen regio.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de werkster aan huis komt. Vaak is dit iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Bepaal nu het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Hulpen vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de gevonden huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als uurtarief, takenpakket en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Aanvraag indienen

  Selecteer 1 of meerdere schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Wanneer jouw uitnodiging geaccepteerd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De hulp zal bij je thuis komen op datum en tijdstip zoals besproken. We raden aan om dan aanwezig te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Loop samen een rondje door het huis en communiceer wat je precies verwacht. Vertel ook waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te vinden zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het vergelijken van ijverige schoonmaker kan complex zijn. Je kunt gebruik maken van gebruiksvriendelijke Apps en websites die hiervoor specifiek service verlenen. Online kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht doorgeven en beschikbare helpers vinden. Soms gaat de betaling via het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Bekijk ook direct meer info over: Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Marktplaats.nl: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in West Betuwe.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Est

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw gemeente!

Zoek schoonmaakbedrijven in Est

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? In het overzicht hieronder delen wij gegevens van schoonmaakspecialisten in Est, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices. Ook kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Geldermalsen, Meteren, Opijnen en Neerijnen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De werkster ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke taken in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het volgende deel tref je enkele veel voorkomende schoonmaakwerkzaamheden die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen lappen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Bed opmaken.
 • Strijken.
 • Wassen en drogen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een deskundige poetshulp in de buurt al mogelijk vanaf €12,70 per gewerkt uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een net en fris kantoor helpt bij een efficiënte werksfeer en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verscheidene dienstverleners die in dit gebied werkzaam zijn kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Est. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het leegmaken van prullenbakken en het sanitair schoonmaken. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen lappen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, het schoonmaken van zonnepanelen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of trappenhuis reinigen kun je mogelijk uitbesteden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarin wordt geregeld dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De tarieven van kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €22,00 en €30,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, scholen.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Gelderland.
 • Prijs: tussen om en nabij de €20,50 en €31,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoe duur is een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,60 tot wel €15,50 (uurtarief). Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat maakt een poetser schoon?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Doorgaans zijn er standaard taken die gedaan worden: dweilen, stofzuigen, afstoffen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen. Daarnaast kan je afspraken maken over schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de planten water geven.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Drukke huishoudens in Est huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is genoeg tijd voor het hele takenpakket van stofzuigen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, afstoffen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is wordt mede bepaald door het type woning, jullie leefstijl en overige specifieke wensen.

Hoe gaat de betaling?

Een werkster maakt aanspraak op een minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Check ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In sommige gevallen betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Est?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Een uitkomst als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. De woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De tarieven bedragen tussen de €275,00 tot €500,00.

Plaats een reactie