Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Neerijnen

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Neerijnen? Meer en meer gezinnen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Neerijnen! Op ons portaal tref je nuttige tips en instructies voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Verder bekijk je hier bekende platforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Daarbij delen wij ook adresgegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al voor €12,70 p/uur.

schoonmaker-zoeken-neerijnen

Een schoonmaakster in Neerijnen inhuren

Heb je een druk bestaan en wil je jouw agenda vrij maken voor de dingen die er echt toe doen? Een geschikte schoonmaakster in Neerijnen inhuren moet je dan absoluut overwegen. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze suggesties: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In veel gevallen zijn er wel kennissen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Of plaats een oproep op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ten derde zien wij steeds meer vraag- en aanbodsites voor het vinden van een werkster. Hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Neerijnen zoeken

 1. Adres invoeren

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Er worden dan meerdere werksters getoont die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de hulp aan de slag gaat. Dit kan zijn iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Hierna kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies de startdatum.

 3. Schoonmakers vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de gevonden huishoudelijke helpers. Filter op kosten, ervaring, werkzaamheden en reviews.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een contactverzoek versturen naar diverse schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra jouw verzoek goedgekeurd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De hulp komt aan huis op het gekozen moment. Het is verstandig om thuis te blijven en om uitleg te geven over de woning en spullen. Tip: loop samen een rondje door de woning en maak duidelijk wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Het is ook van belang aan te geven waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen te pakken zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

In contact komen met een ervaren schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Door middel van het internet kun je terecht op praktische webapplicaties die daarbij helpen. Op deze sites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht plaatsen en zoeken naar een hulp in de buurt. Dikwijls wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Bekijk ook direct meer info over: Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Marktplaats.nl: Eenvoudig een profiel of oproep plaatsen in West Betuwe.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Neerijnen

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw omgeving!

Lokale schoonmaakbedrijven in Neerijnen

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In het overzicht hieronder tref je gegevens van schoonmaakspecialisten in Neerijnen, inclusief glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Eveneens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Opijnen, Est, Waardenburg en Tuil.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De helper ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke klussen binnen- en buitenshuis. In het gedeelte hieronder verstrekken we een lijst met huishoudelijke taken die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen lappen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van overhemden.
 • De was wegwerken.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een uitstekende poetshulp in de buurt al in te huren vanaf €13,40 per 60 minuten.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schoon kantoor draagt bij aan een fijne werksituatie en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Een groot aantal aanbieders in de regio kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Neerijnen. Voorbeeld werkzaamheden zijn het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het ledigen van prullenbakken en het sanitair schoonmaken. Ook grote taken zoals glasbewassing, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, de zonnepanelen laten reinigen ventilatiereiniging of de dakgoten schoonmaken zijn populaire klussen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract zodat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €24,00 en €33,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoonmaak van productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Gelderland.
 • Prijs: tussen de €20,50 en €33,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: gevelreiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een doorsnee schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,60 tot wel €15,00 voor 1 uur werken. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat maakt een poetser schoon?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Meestal zijn er standaard werkzaamheden die opgepakt worden: afstoffen, dweilen, ramen wassen, keuken reinigen, stofzuigen. Indien nodig kan je ook vragen voor extra klussen zoals de meubels schoonmaken of de vuilnisemmers legen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Een groot deel van de huishoudens in Neerijnen huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is in de praktijk genoeg voor belangrijke taken zoals ramen lappen, keuken reinigen, dweilen, het toilet schoonmaken, afstoffen. Wat de ideale hoeveelheid uren is ligt ook aan de grootte van het huis, samenstelling van jullie gezin en de ervaring van de poetser.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een werkster ontvangt altijd het minimumloon met 8% vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Zie ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In meer en meer situaties doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Neerijnen?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Een uitkomst voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Het volledige huis wordt helemaal ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €200,00 tot €650,00.

Plaats een reactie