Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Opijnen

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Opijnen? Veel jonge gezinnen en ouderen kiezen voor extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in Opijnen! Op ons portaal tref je nuttige tips en informatie voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Eveneens bekijk je hier een aantal sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook delen we adresgegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Nu al vanaf €13,10 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-opijnen

Een schoonmaakster in Opijnen inhuren

Heb je een drukke baan en houd je graag wat tijd over voor familie en vrienden? Een vakkundige schoonmaakster in Opijnen inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Aanrader: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Over het algemeen blijken er wel mensen te zijn die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook of Marktplaats. Verder kan je gebruik maken van schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het bijgaande stappenplan vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Opijnen zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen. Er worden dan meerdere werksters getoont die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp aan de slag gaat. Bijvoorbeeld elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Kies hierna het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Je ziet nu meteen de geselecteerde huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs, ervaring, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een contactverzoek versturen naar meerdere schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Wanneer jouw uitnodiging ingewilligd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetshulp komt op locatie langs op een dag/tijd dat voor beide passend is. We raden aan om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om uitleg te geven over de woning en spullen. Geef een complete rondleiding door de woning en wijs meteen aan waar jij waarde aan hecht. Je moet ook laten zien waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden te vinden zijn.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het vergelijken van enthousiaste schoonmaker is best lastig. Je kunt natuurlijk gebruik maken van diverse online zoekmachines die daarbij helpen. Online worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel aanmaken en in contact komen met helpers in de regio. Soms wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Advies: lees ook eens alles door over Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Altijd een passende vervanger bij ziekte of vakantie.
 • Homeworks: Aan de hand van jouw wensen krijg je service op maat.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Care.com: Online marktplaats voor hulp en werk in West Betuwe.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Opijnen

Vind een ijverige schoonmaakster in de gemeente!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Opijnen

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In ons overzicht vind je gegevens van schoonmaakspecialisten in Opijnen, aangevuld met glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Eveneens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Est, Geldermalsen, Neerijnen en Waardenburg.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

Een schoonmaker huur je in voor de meest gangbare karweitjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. Bijgaand delen wij een opsomming met taken die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Opmaken van de bedden.
 • Kleding strijken.
 • Wassen van kleding.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een privé poetshulp uit de omgeving al voor €13,40 per 60 minuten.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een fris en opgeruimd kantoor draagt bij aan een fijne werksituatie en zorgt dat alles er representatief uitziet. Verschillende organisaties in de gemeente staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Opijnen. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, het legen van de vuilnisbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen zemen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen reinigen, het laten reinigen van de ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de opties. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €21,50 en €33,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Reinigen van winkels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, kantoren.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Gelderland.
 • Onkosten: tussen +/- €23,50 en €33,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoe duur is een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,50 tot +/- €16,75 op uurbasis. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat zijn de taken van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de praktijk zijn er een aantal klussen die de hulp uitvoert: afstoffen, stofzuigen, keuken reinigen, dweilen, toiletten schoonmaken. In aanvulling hierop kun je ook extra dingen aanvragen zoals oven schoonmaken of rondom de woning vegen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Drukke huishoudens in Opijnen laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat biedt voldoende ruimte voor bijvoorbeeld afstoffen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, ramen lappen. Het exacte aantal uur per week wordt mede bepaald door het aantal vierkante meters, jouw leefstijl, en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetshulp zal altijd het minimumloon verdienen plus vakantiegeld (8%). De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Check ook het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In meer en meer situaties wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Opijnen?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dat is met name handig als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Het huis wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het weer als nieuw voelt. De kosten voor deze klus liggen gemiddeld genomen tussen de €200,00 tot €575,00.

Plaats een reactie