Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Nijland

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Nijland? Meer en meer huishoudens hebben een extra hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Nijland! Op onze schoonmaakwebsite tref je veel tips en aanbevelingen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Verder bespreken we enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook hebben we een overzicht met gegevens zoals naam en adres van erkende schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al vanaf €13,40 p/uur.

schoonmaker-zoeken-nijland

Een schoonmaakster in Nijland zoeken

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je graag meer tijd voor familie, vrienden en hobby’s? Een ijverige schoonmaakster in Nijland inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze suggesties: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In sommige situaties zijn er dames die op die manier wat bijverdienen. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook of Marktplaats. Verder heb je allerlei praktische platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In onderstaande paragraaf vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Nijland inhuren

 1. Geef adresgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Je krijgt dan alleen werksters te zien die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Kies het aantal service-uren

  Kies hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp bij je thuis komt. Vaak is dit iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Selecteer nu het aantal uur van een poetsbeurt en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk schoonmakers

  In de volgende stap bekijk je de geselecteerde huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals tarief, speciale werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een verzoek versturen naar enkele schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Zodra jouw aanmelding positief wordt ontvangen heb je een match.

 5. Kennismakingsgesprek

  De huishoudelijke hulp komt op locatie langs op het gekozen moment. Het is goed om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Laat alle kamers in het huis zien en wijs meteen aan wat je precies verwacht. Je moet ook laten zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen te pakken zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

De zoektocht naar een professionele schoonmaker is ingewikkeld. Je kunt natuurlijk gebruik maken van speciale bemiddelaars die dit een stukje eenvoudiger maken. Via internet komen vraag- en aanbod samen. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel maken en beschikbare helpers vinden. In veel gevallen wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Klik eventueel direct door naar: Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Vind snel een hulp voor jouw hulpvraag.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Hulp.nl: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Súdwest-Fryslân.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Nijland

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw regio!

Schoonmaakbedrijven in Nijland

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In het onderstaande overzicht tonen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Nijland, inclusief glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Tevens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Tjalhuizum, Folsgare, Breezanddijk en Tjerkwerd.

SchoonmaakbedrijfStraatnaamPostcodePlaats
Scala Cleaning SchoonmaakbedrijfDe Poon 78754 BCMakkum
Langerak BVDyksfeart 398801 ZEFraneker
Vlietstra BV SchoonmaakbedrijfHarlingerweg 498801 PAFraneker
Schoonmaakbedrijf FranekerTaede Zijlstrastraat 228802 TKFraneker
Vlieger MultiserviceU P Draismastraat 318806 KKAchlum
Tolsma’s Reiniging en Dienstverleningde Dobbe 68822 WLArum
MBC SchoonmaakbedrijfDe Kranse 198748 GKWitmarsum
Schoonmaakbedrijf Sijszeling MWynserdyk 398734 GEEasterein gem Littenseradiel
Schoonmaakbedrijf Wagenaar KoudumKramerswei 48723 EWKoudum
Jong’s Housekeepingservice DeAlgeraburren 78711 BRWorkum
Adressen van schoonmaakbedrijven in de buurt van Súdwest-Fryslân

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De werkster helpt jou graag met allerlei schoonmaakklusjes in en rondom huis. In het volgende deel bieden wij een overzicht met taken die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Glazenwassen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • De was strijken.
 • Opvouwen van de was.
 • De ventilatie reinigen.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp uit de regio al voor €12,60 (uurloon).

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een representatief schoon kantoor draagt bij aan gelukkige werknemers en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Diverse aanbieders in de omgeving zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Nijland. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het afnemen van de bureaus, het leegmaken van prullenbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook de meer heavy zaken zoals ramen lappen, gevelonderhoud en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen reiniging van ventilatie of trappenhuis reinigen behoren tot de opties. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract wat inhoudt dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €23,50 en €30,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorger van kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, winkels, horeca en hotels.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Friesland.
 • Kosten: tussen de €21,50 en €34,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: vloeronderhoud, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp factureert tussen de €12,90 tot €16,50 per uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale huishoudelijke taken die uitgevoerd worden: stofzuigen, ramen wassen, afstoffen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen. Indien nodig kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals de meubels schoonmaken of de was doen en opvouwen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste gezinnen in Nijland huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is genoeg tijd voor de meest voorkomende taken als dweilen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, stofzuigen, keuken reinigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is wordt mede bepaald door de grootte van de woning, het aantal bewoners en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij jaarlijks vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Zie ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In sommige gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Nijland?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dat is met name handig als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Het huis wordt helemaal ontsmet zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt liggen gemiddeld genomen tussen de €250,00 tot €500,00.

Plaats een reactie