Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Folsgare

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Folsgare? Steeds meer Nederlanders huren een aantal uur per week een hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een goede schoonmaker in Folsgare! Op onze schoonmaakwebsite tref je praktische tips en aanbevelingen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Verder bieden we enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met gegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al vanaf €12,50 p/uur.

schoonmaker-zoeken-folsgare

Een schoonmaakster in Folsgare zoeken

Heb je een druk leven en wil je meer focus op familie en vrienden? Een betrouwbare schoonmaakster in Folsgare inhuren is dan zeker het overwegen waard. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze aanbevelingen: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Over het algemeen zijn er wel kennissen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Of plaats een oproep op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Ten derde kan je gebruik maken van vraag- en aanbodsites voor het vinden van een werkster. In het gedeelte hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Folsgare vergelijken

 1. Geef contactgegevens in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door te beginnen met het invoeren van je locatie. Het platform toont dan enkel werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Stel pakket samen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de werkster aan huis komt. De keuze is vaak om de twee weken of wekelijks. Vervolgens kies je het aantal schoonmaakuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Check en analyseer de beschikbare huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs p/uur, speciale werkzaamheden en reviews.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een aanvraag doen bij 1 of meerdere schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Indien jouw aanvraag goedgekeurd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismaking

  De werkster zal bij je thuis komen op de afgesproken datum. Ons advies is om dan aanwezig te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Laat alle kamers in het huis zien en vertel wat je precies verwacht. Laat ook zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarliggen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het zoeken van een bedreven schoonmaker kan complex zijn. Gelukkig zijn er verschillende portalen die hiervoor specifiek service verlenen. Via internet worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht doorgeven en zoeken naar een hulp in de buurt. Meestal wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Klik eventueel direct door naar: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Nationalehulpgids.nl: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Súdwest-Fryslân.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Folsgare

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw omgeving!

Zoek schoonmaakbedrijven in Folsgare

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? In de bijgaande tabel vind je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Folsgare, inclusief glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarnaast kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Wolsum, Nijhuizum, Tjalhuizum en Nijland.

SchoonmaakbedrijfStraatnaamPostcodePlaats
Scala Cleaning SchoonmaakbedrijfDe Poon 78754 BCMakkum
Langerak BVDyksfeart 398801 ZEFraneker
Vlietstra BV SchoonmaakbedrijfHarlingerweg 498801 PAFraneker
Schoonmaakbedrijf FranekerTaede Zijlstrastraat 228802 TKFraneker
Vlieger MultiserviceU P Draismastraat 318806 KKAchlum
Tolsma’s Reiniging en Dienstverleningde Dobbe 68822 WLArum
MBC SchoonmaakbedrijfDe Kranse 198748 GKWitmarsum
Schoonmaakbedrijf Sijszeling MWynserdyk 398734 GEEasterein gem Littenseradiel
Schoonmaakbedrijf Wagenaar KoudumKramerswei 48723 EWKoudum
Jong’s Housekeepingservice DeAlgeraburren 78711 BRWorkum
Namen en adressen van schoonmaakbedrijven regio Súdwest-Fryslân

Takenpakket schoonmaakster

De werkster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende werkzaamheden in jouw huishouden. Bijgaand vind je een opsomming met huishoudelijke taken die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen lappen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Opmaken van de bedden.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Het wassen van de kleding.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een uitstekende poetshulp (lokaal) al beschikbaar vanaf €12,70 per gewerkt uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schone werkplek (kantoor) bevordert productieve werknemers en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Allerlei dienstverleners die in dit gebied werkzaam zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Folsgare. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus schoonmaken, de kantine/pantry schoonmaken en toiletten schoonmaken. Ook intensieve taken zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, ventilatie schoonmaken of het bladvrij maken van de dakgoten zijn vaak mogelijk. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waardoor bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken liggen tussen de €25,00 en €33,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor horeca en hotels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Friesland.
 • Tarieven: tussen ongeveer €22,00 en €30,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, ventilatie reiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoe duur is een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,50 tot +/- €18,25 per gewerkt uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de basis zijn er normale huishoudelijke taken die hij/zij zal doen zoals: afstoffen, dweilen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, stofzuigen. Indien nodig kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals oven schoonmaken of het doen van de was.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste woningen in Folsgare hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is in de praktijk genoeg voor bijvoorbeeld ramen lappen, dweilen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, afstoffen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren wordt berekend a.d.h.v. de grootte van het huis, hoe netjes je bent, en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe werkt de betaling?

Een poetsvrouw heeft recht op het minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Bekijk ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In meer en meer situaties betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Folsgare?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. DIt komt van pas als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Het huis wordt van top tot teen gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De totale kosten zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €375,00 tot €550,00.

Plaats een reactie