Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Tjalhuizum

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Tjalhuizum? Meer en meer Nederlanders gaan voor wat extra hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij geven advies bij het vinden van een geschikte schoonmaker in Tjalhuizum! Op deze website ontdek je concrete tips en adviezen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarnaast bekijk je hier een aantal sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook hebben we een overzicht met namen en adressen van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al mogelijk vanaf €12,60 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-tjalhuizum

Een schoonmaakster in Tjalhuizum zoeken

Heb je een druk leven en houd je graag wat tijd over voor de dingen die er echt toe doen? Een professionele schoonmaakster in Tjalhuizum inhuren is dan zeker het overwegen waard. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Dikwijls zijn er wel mensen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Afsluitend zijn er diverse handige platforms voor het vinden van een werkster. In het gedeelte hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Tjalhuizum zoeken

 1. Adres invoeren

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door eerst even jouw postcode in te voeren. Je ziet dan alleen werksters in jouw eigen regio.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de werkster komt poetsen. Je kunt meestal kiezen uit elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Selecteer nu het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Hierna bekijk je direct huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Filter op tarief, extra taken zoals een strijkservice en beoordelingen.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een verzoek versturen naar 1 of 2 schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Wanneer de opdracht passend is voor de werknemer heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De huishoudelijke hulp komt voor de eerste keer werken op het gekozen moment. Het is slim om op locatie te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Laat alle kamers in het huis zien en benoem wat je precies verwacht. Deel ook waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn klaarstaan.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het zoeken van een professionele schoonmaker is niet heel eenvoudig. Tegenwoordig zijn er handige online zoekmachines die hiervoor specifiek service verlenen. Op dit soort websites wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en in contact komen met helpers in de regio. In veel gevallen gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Andere relevante onderwerpen: Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbare helpers.
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: Gebruiksvriendelijke emailservice voor het vinden van de perfecte match.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Voor €9,95 p/maand onbeperkt oproepen plaatsen en reageren.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Hulp.nl: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Súdwest-Fryslân.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Tjalhuizum

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw gemeente!

Erkende schoonmaakbedrijven in Tjalhuizum

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? Hieronder check je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Tjalhuizum, je vind hier ook glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Tevens kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Folsgare, Wolsum, Nijland en Breezanddijk.

SchoonmaakbedrijfStraatnaamPostcodePlaats
Scala Cleaning SchoonmaakbedrijfDe Poon 78754 BCMakkum
Langerak BVDyksfeart 398801 ZEFraneker
Vlietstra BV SchoonmaakbedrijfHarlingerweg 498801 PAFraneker
Schoonmaakbedrijf FranekerTaede Zijlstrastraat 228802 TKFraneker
Vlieger MultiserviceU P Draismastraat 318806 KKAchlum
Tolsma’s Reiniging en Dienstverleningde Dobbe 68822 WLArum
MBC SchoonmaakbedrijfDe Kranse 198748 GKWitmarsum
Schoonmaakbedrijf Sijszeling MWynserdyk 398734 GEEasterein gem Littenseradiel
Schoonmaakbedrijf Wagenaar KoudumKramerswei 48723 EWKoudum
Jong’s Housekeepingservice DeAlgeraburren 78711 BRWorkum
Lijst met schoonmaakbedrijven in de buurt van Súdwest-Fryslân

Wat doet een schoonmaakster?

De poetsvrouw komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste karweitjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. Hieronder bieden wij de meest voorkomende werkzaamheden die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • De was strijken.
 • De was wegwerken.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een privé poetshulp (regionaal) al mogelijk vanaf €12,70 (uurtarief).

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schone werkplek (kantoor) stimuleert een fijne werksituatie en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Verschillende schoonmakers in deze streek zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Tjalhuizum. Ze dragen verantwoording voor bureaus en tafels afnemen, stofzuigen en dweilen en het sanitair schoonmaken. Ook intensieve taken zoals ramen lappen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatie schoonmaken of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de mogelijkheden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract zodat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak variëren tussen de €23,50 en €35,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is voordeliger dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoonmaak van scholen, winkels, horeca en hotels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Friesland.
 • Onkosten: tussen ongeveer €24,50 en €31,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: vloeronderhoud, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging, ventilatie reiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een gewone schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,60 tot +/- €16,75 voor 1 uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Je maakt altijd afspraken over wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de basis zijn er normale klussen die afgewerkt worden: keuken reinigen, ramen wassen, stofzuigen, dweilen, toiletten schoonmaken. Daarbij kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals afwassen of het doen van de was.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste woningen in Tjalhuizum laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is voldoende tijd voor de meest voorkomende taken als keuken reinigen, stofzuigen, afstoffen, dweilen, het toilet schoonmaken. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren hangt af van het aantal ruimtes, jouw leefstijl, en het werktempo.

Hoe kan ik betalen?

Een schoonmaakhulp heeft recht op het minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Bekijk ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In meer en meer situaties gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Tjalhuizum?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Een uitkomst als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. De hele woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De tarieven zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €300,00 tot €550,00.

Plaats een reactie