Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Beekdaelen

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Beekdaelen? Meer en meer Nederlanders ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, geen rotklusjes meer en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Beekdaelen! Op deze website delen wij diverse tips en adviezen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Verder behandelen we een aantal sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Daarbij delen wij ook adresgegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al beschikbaar vanaf €13,40 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-beekdaelen

Een schoonmaakster in Beekdaelen gezocht

Heb je een drukke baan en houd je graag meer tijd over voor familie, vrienden en hobby’s? Een ijverige schoonmaakster in Beekdaelen inhuren moet je dan absoluut overwegen. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze adviezen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In sommige situaties zijn er wel kennissen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens een lokale Facebook groep. Als laatste ontstaan er meer en meer speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. In onderstaande paragraaf lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Beekdaelen inhuren

 1. Vul je postcode in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je adresgegevens in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de hulp bij je thuis komt. Populaire opties zijn wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Maak nu een keuze voor het aantal uur van een poetsbeurt en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk helpers

  In de volgende stap bekijk je de diverse huishoudelijke helpers. Filter op tarief, werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Verzoek versturen

  Kies verschillende schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Op het moment dat de opdracht gehonoreerd wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De huishoudelijke hulp komt bij je thuis op het gekozen moment. Het is verstandig om dan aanwezig te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Geef een complete rondleiding door de woning en wijs meteen aan welke plekken extra aandacht nodig hebben. Laat ook zien waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden te vinden zijn.

Schoonmaakhulp platforms

In contact komen met een ervaren schoonmaker is niet heel eenvoudig. Goed nieuws: er zijn handige applicaties die je hierbij kunnen ondersteunen. Hier treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt snel en soms gratis een account registreren en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Doorgaans betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Klik eventueel direct door naar: Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Een vaste hulp vanaf €14,75 per uur.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Niet alleen schoonmaak, ook bijles, computerhulp en oppas.
 • Hlprs: Gescreende helpers, Geen risico, altijd opzegbaar.
 • Nationalehulpgids.nl: Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt in Beekdaelen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Beekdaelen

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw wijk!

Zoek schoonmaakbedrijven in Beekdaelen

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de bijgaande tabel vind je adressen van schoonmaakspecialisten in Beekdaelen, met daarbij ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Eveneens kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Voerendaal, Simpelveld, Valkenburg aan de Geul en Vaals.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaker ondersteunt jou bij de meest voorkomende klussen in en rondom huis. In het overzicht hieronder tref je de meest voorkomende klussen die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen lappen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Kleding strijken.
 • Wassen van kleding.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een privé poetshulp in de buurt al vanaf €13,40 per uur, inclusief alles.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een schone kantoorruimte draagt bij aan een prettige werksfeer en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Verscheidene organisaties in deze streek kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Beekdaelen. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus en tafels afnemen, stofzuigen en dweilen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals glazen wassen, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken het laten reinigen van de ventilatie of de dakgoten schoonmaken kunnen worden meegenomen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waardoor er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €20,00 en €33,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is efficiënter dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaak van horeca en hotels, kantoren, scholen, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Limburg.
 • Prijs: tussen gemiddeld €20,00 en €30,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: gevelreiniging, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,90 tot zo’n €17,00 per gewerkt uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Vooraf bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Vaak zijn er standaard schoonmaakklusjes die opgepakt worden: toiletten schoonmaken, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen wassen. Tevens kun je ook extra dingen aanvragen zoals houten vloer in de was zetten of de was doen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Drukke huishoudens in Beekdaelen kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is voldoende tijd voor het hele takenpakket van afstoffen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen, dweilen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren wordt mede bepaald door het type woning, hoe netjes je bent, en hoe snel de hulp werkt.

Hoe kan ik betalen?

Een poetsvrouw heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij wettelijk vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Zie ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In sommige gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Beekdaelen?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dit speelt met name als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. De volledige woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn variabel en liggen tussen de €350,00 tot €650,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie