Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Schinnen

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Schinnen? Steeds meer mensen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, altijd een gezonde woning, en meer tijd voor familie en vrienden. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Schinnen! Op onze schoonmaakwebsite bieden we handige tips en informatie voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Eveneens bieden we diverse sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook vind je hier contactgegevens van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al voor €12,50 p/uur.

schoonmaker-zoeken-schinnen

Een schoonmaakster in Schinnen vinden

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je jouw agenda vrij maken voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een enthousiaste schoonmaakster in Schinnen inhuren is dan misschien wel iets voor jou. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? We hebben wat tips: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In veel gevallen zijn er dames die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook of Marktplaats. Ten derde zijn er diverse schoonmaakplatforms voor het vinden van een werkster. Hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Schinnen opzoeken

 1. Voer je adres in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door middel van de postcodecheck. Er worden dan meerdere werksters getoont die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Stel pakket samen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de werkster aan huis komt. Je kunt meestal kiezen uit wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Bepaal nu het aantal uur per schoonmaakbeurt en kies de startdatum.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Check en analyseer de gevonden huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs p/uur, ervaring en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Contactverzoek

  Selecteer 1 of 2 schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Wanneer jouw verzoek wederzijds passend is heb je een match.

 5. Proefschoonmaak

  De poetsvrouw komt bij je thuis op het gekozen moment. Het is goed om op locatie te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Loop samen een rondje door het huis en geef aan wat voor jou van belang is. Laat ook zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarliggen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het vergelijken van bedreven schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Tegenwoordig zijn er handige online marktplaatsen die dit een stukje eenvoudiger maken. Op deze sites kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt binnen een paar minuten een profiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Dikwijls regelt het platform ook de betaling. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Andere relevante onderwerpen: Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Meer dan 2300 mensen die beschikbaar zijn voor klussen.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Marktplaats.nl: Altijd de beste lokale hulpen uit jouw eigen buurt in Beekdaelen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Schinnen

Vind een ervaren schoonmaakster in de buurt!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Schinnen

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de bijgaande tabel tref je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Schinnen, maar ook van o.a. glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Ook kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Hoensbroek, Amstenrade, Wijnandsrade en Nuth.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De hulp is er voor alle klussen binnen- en buitenshuis. In onderstaande paragraaf bieden wij de meest gangbare taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen zemen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Het strijken van overhemden.
 • Wassen en drogen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp (plaatselijk) al voor €12,90 als uurtarief.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een net en fris kantoor heeft effect op de productiviteit en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verschillende dienstverleners in deze omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Schinnen. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus schoonmaken, de kantine/pantry schoonmaken en de toiletruimtes reinigen. Ook meer incidentele klussen zoals glasbewassing, buiten gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de opties. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat betekent dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €24,50 en €31,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoonmaak van productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Limburg.
 • Tarief: tussen gemiddeld €23,00 en €31,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een doorsnee schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,60 tot zo’n €19,75 (uurtarief). De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Je maakt altijd afspraken over welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de praktijk zijn er een aantal taken die de hulp uitvoert: ramen wassen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, dweilen, afstoffen. Daarnaast kan je afspraken maken over houten vloer in de was zetten of de stoep aanvegen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste woningen in Schinnen kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is genoeg tijd voor de wekelijks terugkerende taken als dweilen, afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen, ramen lappen. Het precieze aantal uur dat nodig is wordt berekend a.d.h.v. de grootte van de woning, samenstelling van jullie gezin en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe kan ik betalen?

Een interieurverzorger zal altijd het minimumloon verdienen plus wettelijk vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Voor alle voorwaarden zie Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In meer en meer situaties gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Schinnen?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. DIt komt van pas voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Elke ruimte wordt helemaal ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De tarieven bedragen tussen de €275,00 tot €575,00.

Plaats een reactie