Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Grijpskerke

Wil je een schoonmaakhulp in Grijpskerke? Steeds meer mensen maken gebruik van een hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, de vervelende klussen blijven niet liggen, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij geven advies bij het zoeken naar een professionele schoonmaker in Grijpskerke! Op dit platform lees je volop tips en aandachtspunten voor een goede huishoudelijke hulp . Bovendien delen we bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Afsluitend bekijk je hier ook adressen van lokale schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al in te huren vanaf €13,00 per uur.

schoonmaker-zoeken-grijpskerke

Een schoonmaakster in Grijpskerke zoeken

Heb je een druk leven en creëer je graag wat extra tijd voor de belangrijke dingen in het leven? Een vakkundige schoonmaakster in Grijpskerke inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Ons advies: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Meestal blijken er wel mensen te zijn die op die manier wat bijverdienen. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens een lokale Facebook groep. Verder kan je gebruik maken van schoonmaakplatforms voor het vinden van een werkster. In het volgende gedeelte laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Grijpskerke zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door te beginnen met het invoeren van je locatie. Het platform toont dan enkel werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetsvrouw aan de slag gaat. Bijvoorbeeld iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Selecteer nu het aantal uur van een poetsbeurt en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk werksters

  Je ziet nu meteen de getoonde huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals kosten, speciale werkzaamheden en recensies.

 4. Offerteverzoek

  Je kan een aanvraag indienen bij meerdere schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Wanneer jouw aanmelding gehonoreerd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De werkster komt op locatie langs op datum en tijdstip zoals besproken. We raden aan om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en door te spreken wat er verwacht wordt. Laat het huis zien en vertel welke plekken extra aandacht nodig hebben. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarliggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

De zoektocht naar een professionele schoonmaker is ingewikkeld. Er bestaan gebruiksvriendelijke Apps en websites die dit een stukje eenvoudiger maken. Op deze sites worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt daar in enkele muisklikken een eigen zoekprofiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Soms regelt het platform ook de betaling. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Bekijk ook direct meer info over: Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Met een gerust hart uitbesteden door de prima verzekering.
 • Hulpen.nl: Voor €9,95 p/maand onbeperkt oproepen plaatsen en reageren.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt in Veere.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Grijpskerke

Vind een goede schoonmaakster in jouw omgeving!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Grijpskerke

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In ons overzicht bekijk je gegevens van schoonmaakspecialisten in Grijpskerke, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Als alternatief kun je zoeken naar interieurverzorgers in Meliskerke, Koudekerke, Aagtekerke en Westkapelle.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De werkster komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Bijgaand vind je de meest voorkomende schoonmaakwerkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Kleding strijken.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een privé poetshulp in de buurt al beschikbaar vanaf €13,00 per uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een netjes bijgehouden kantoor bevordert productieve werknemers en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Diverse schoonmaakondernemers in de omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Grijpskerke. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus en tafels afnemen, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook grote taken zoals ramen zemen, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten kun je mogelijk uitbesteden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden zodat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak bedragen tussen de €24,00 en €32,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorging van winkels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, kantoren.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Zeeland.
 • Tarieven: tussen +/- €22,00 en €35,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, gevelreiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een doorsnee schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,20 tot €17,50 per uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Vooraf bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard werkzaamheden die de hulp uitvoert: afstoffen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, dweilen, ramen wassen. In aanvulling hierop kan je afspraken maken over houten vloer in de was zetten of rondom de woning vegen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Jonge gezinnen in Grijpskerke huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is in de praktijk genoeg voor het hele takenpakket van stofzuigen, afstoffen, ramen lappen, dweilen, keuken reinigen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren ligt aan de grootte van het huis, het aantal bewoners en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een werkster heeft recht op het minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Zie ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Soms loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Grijpskerke?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Perfect voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verbouwing/renovatie. Het complete huis wordt van beneden tot boven gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De eenmalige kosten liggen tussen de €350,00 tot €650,00.

Plaats een reactie