Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Lollum

Wil je een schoonmaakhulp in Lollum? Meer en meer gezinnen maken gebruik van een hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een professionele schoonmaker in Lollum! Op ons portaal verstrekken we veel tips en instructies voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Eveneens delen we bekende platforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Daarbij delen wij ook adressen van goede schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al in te huren vanaf €13,20 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-lollum

Een schoonmaakster in Lollum vinden

Houd je niet van schoonmaken en wil je jouw agenda vrij maken voor de belangrijke dingen in het leven? Een geschikte schoonmaakster in Lollum inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze aanbevelingen: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In veel gevallen zijn er wel kennissen die een aantal uur per week schoonmaken. Of plaats een oproep op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Verder heb je steeds meer praktische platforms waar je werksters kunt zoeken. In het gedeelte hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Huishoudelijke hulp in Lollum vergelijken

 1. Voer je adres in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door het invullen van jouw postcode. Er worden dan meerdere werksters getoont die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetshulp komt schoonmaken. Dit kan zijn iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Kies vervolgens het aantal uur per schoonmaakbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Bekijk snel meer info over de beschikbare huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs, extra taken zoals een strijkservice en reviews.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een aanvraag doen bij een aantal schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Zodra jouw uitnodiging ingewilligd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De werkster komt voor de eerste keer werken op de afgesproken datum. Ons advies is om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en wijs meteen aan waar jij waarde aan hecht. Het is ook van belang aan te geven waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen te pakken zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een ijverige schoonmaker is niet heel eenvoudig. Goed nieuws: er zijn verschillende Apps en websites die dit een stukje eenvoudiger maken. Via internet kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht doorgeven en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Doorgaans betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Andere relevante onderwerpen: Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Groot aanbod met ruim 250.000 aangesloten hulpen.
 • Hulpen.nl: Honderden hulpen bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Care.com: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Súdwest-Fryslân.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Lollum

Vind een betrouwbare schoonmaakster in de buurt!

Erkende schoonmaakbedrijven in Lollum

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de tabel hieronder tonen wij adressen van schoonmaakspecialisten in Lollum, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Tevens kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Winsum, Húns, Arum en Kimswerd.

SchoonmaakbedrijfStraatnaamPostcodePlaats
Tolsma’s Reiniging en Dienstverleningde Dobbe 68822 WLArum
ERESDÉ Regio/Schoonmaak/DienstverleningEdisonstraat 218861 NAHarlingen
Giga schoonmaakbedrijfMgr. W.H. Nolensstraat 748862 WHHarlingen
Schoonmaakbedrijf HétSchokkerhof 148862 PLHarlingen
Bloem Schoonmaakbedrijf TerschellingTorenstraat 98881 BEWest-Terschelling
de Poetsvrouw en Beheer TerschellingBurgemeester Mentzstraat 28881 ALWest-Terschelling
Vlieger MultiserviceU P Draismastraat 318806 KKAchlum
Schoonmaakbedrijf FranekerTaede Zijlstrastraat 228802 TKFraneker
Vlietstra BV SchoonmaakbedrijfHarlingerweg 498801 PAFraneker
Langerak BVDyksfeart 398801 ZEFraneker
Gegevens van schoonmaakbedrijven in en rondom Súdwest-Fryslân

Wat doet een schoonmaakster?

De poetsvrouw helpt jou graag met allerlei schoonmaakklusjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Bijgaand bieden wij de meest voorkomende klusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen schoonmaken.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Beddengoed wassen.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Kleren wassen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een privé poetshulp (regionaal) al beschikbaar vanaf €13,00 als uurtarief.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schone kantoorruimte stimuleert het werkgenot en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verscheidene organisaties in deze omgeving kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Lollum. Typische werkzaamheden zijn het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, vloeren stofzuigen en dweilen en de toiletruimtes reinigen. Ook de meer heavy zaken zoals ramen zemen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen stof & vuilvrij maken het laten reinigen van de ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten zijn populaire klussen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waardoor er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De kosten van kantoor schoonmaken bedragen tussen de €24,00 en €30,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor scholen, horeca en hotels, kantoren, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Friesland.
 • Prijzen: tussen plus minus €22,00 en €33,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, gevelreiniging, tapijtreiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoe duur is een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,70 tot zo’n €15,50 per uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Aan het begin van de dag bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal werkzaamheden die de hulp uitvoert: keuken reinigen, toiletten schoonmaken, dweilen, afstoffen, stofzuigen. Verder kan de hulp extra klussen oppakken zoals koelkast schoonmaken of de tuin doen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Jonge gezinnen in Lollum huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is voldoende voor het uitvoeren van o.a. keuken reinigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, stofzuigen, dweilen. Het meest optimale aantal uren hulp ligt ook aan het aantal vierkante meters, de gezinssamenstelling en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een interieurverzorger zal altijd het minimumloon verdienen plus 8% vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Bekijk ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Steeds vaker loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Lollum?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. DIt komt van pas plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Het complete huis wordt volledig gereinigd en ontsmet. wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De totale kosten bedragen tussen de €350,00 tot €550,00.

Plaats een reactie