Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Kimswerd

Wil je een schoonmaakhulp in Kimswerd? Veel jonge gezinnen en ouderen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, geen rotklusjes meer en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij helpen jou bij het vinden van een goede schoonmaker in Kimswerd! Op ons portaal bekijk je nuttige tips en aanbevelingen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Ook bespreken we bekende platforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Je treft op deze pagina ook contactdetails van goede schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al voor €13,00 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-kimswerd

Een schoonmaakster in Kimswerd vinden

Heb je een druk bestaan en wil je graag meer tijd voor de belangrijke dingen in het leven? Een bedreven schoonmaakster in Kimswerd inhuren kan dan de oplossing zijn. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? We hebben wat tips: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Over het algemeen zijn er wel mensen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Of plaats een oproep op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ten derde kan je gebruik maken van praktische platforms waar je een werkster kunt vinden. In het stukje hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Kimswerd inhuren

 1. Voer je adres in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetser komt poetsen. Dit kan zijn elke week, 2 weken of 4 weken. Maak nu een keuze voor het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk werksters

  Hierna bekijk je direct huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Je kunt filteren op kosten, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en gemiddelde beoordeling.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een bericht sturen naar 1 of 2 schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Indien jouw aanmelding positief wordt ontvangen heb je jouw werkster gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetsvrouw komt voor de eerste keer werken op de afgesproken datum. Het is verstandig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om verdere instructies te kunnen geven. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en geef aan wat je precies verwacht. Vertel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen zijn opgeslagen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

De zoektocht naar een professionele schoonmaker is ingewikkeld. Gelukkig zijn er nuttige platforms die jou helpen zoeken. Hier wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt hier eenvoudig een profiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. In veel gevallen gaat de betaling via het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Andere relevante onderwerpen: Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Meer dan 2300 mensen die beschikbaar zijn voor klussen.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Care.com: Gebruiksvriendelijke marktplaats voor hulp in huis in Súdwest-Fryslân.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Kimswerd

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw regio!

Schoonmaakbedrijven in Kimswerd

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de onderstaande tabel bekijk je adressen van schoonmaakspecialisten in Kimswerd, maar ook van o.a. glazenwassers en overige schoonmaakservices. Eveneens kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Arum, Lollum, Skingen en Zweins.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetser komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste karweitjes binnen- en buitenshuis. In het overzicht hieronder bekijk je enkele veel voorkomende klusjes die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • De was strijken.
 • De was opvouwen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een eigen poetshulp uit de omgeving nu al vanaf €12,50 als uurtarief.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een fris en opgeruimd kantoor heeft effect op een fijne werksituatie en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Diverse organisaties in de omgeving kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Kimswerd. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de toiletruimtes reinigen. Ook de meer heavy zaken zoals de ramen schoonmaken, gevelonderhoud en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen het laten reinigen van de ventilatie of vloeronderhoud behoren tot de opties. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waardoor bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €24,00 en €33,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak financieel gunstiger om eigen personeel dit te laten doen.
 • Interieurverzorger van kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, winkels, horeca en hotels.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Friesland.
 • Prijs: tussen de €20,00 en €30,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,60 tot €17,50 voor 1 uur werken. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard klussen die hij/zij zal doen zoals: ramen wassen, stofzuigen, dweilen, toiletten schoonmaken, afstoffen. Indien nodig kun je ook extra dingen aanvragen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de stoep aanvegen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste huishoudens in Kimswerd huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is voldoende tijd voor de meest voorkomende taken als het toilet schoonmaken, dweilen, stofzuigen, keuken reinigen, afstoffen. Het meest optimale aantal uren hulp is afhankelijk van het aantal m2, de gezinssamenstelling en het werktempo.

Hoe werkt de betaling?

Een schoonmaak assistent heeft recht op het minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Vraag ook naar de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In bepaalde cases gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Kimswerd?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat biedt een oplossing voor voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Je complete woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten voor deze klus zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €375,00 tot €525,00.

Plaats een reactie