Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Heythuysen

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Heythuysen? Flink wat Nederlanders kiezen voor extra hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, minder stress, en meer tijd voor familie en vrienden. Je wint hier veel advies bij het vinden van een enthousiaste schoonmaker in Heythuysen! Op onze schoonmaakwebsite vind je praktische tips en instructies voor een geschikte huishoudelijke hulp. Daarbij bespreken we bekende platforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Daarbij delen wij ook adresgegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al beschikbaar vanaf €12,50 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-heythuysen

Een schoonmaakster in Heythuysen gezocht

Heb je een drukke baan en houd je graag wat tijd over voor familie en vrienden? Een vakkundige schoonmaakster in Heythuysen inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Ons advies: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Dikwijls zijn er mensen te vinden die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Of plaats een oproep op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ook ontstaan er meer en meer speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. In het gedeelte hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Heythuysen inhuren

 1. Postcodecheck

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je adresgegevens in te voeren. Je ziet dan diverse werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de hulp aan de slag gaat. Bijvoorbeeld elke week, 2 weken of 4 weken. Kies hierna het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Check en analyseer de beschikbare huishoudelijke helpers. Filter op prijs per uur, takenpakket en reviews.

 4. Rond de aanvraag af

  Kies meerdere schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Als jouw verzoek ingewilligd wordt heb je een match.

 5. Proefschoonmaak

  De werkster zal bij je thuis komen op de afgesproken datum. Het is slim om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om uitleg te geven over de woning en spullen. Leid hem/haar even rond door de woning en communiceer welke plekken extra aandacht nodig hebben. Je moet ook laten zien waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn klaarliggen.

Platforms voor schoonmaakhulp

De zoektocht naar een geschikte schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Gelukkig zijn er speciale bemiddelaars die hiervoor specifiek service verlenen. Via internet wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt snel en soms gratis een account registreren en zoeken naar een hulp in de buurt. Meestal betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Mogelijk vind je dit ook interessant: Homeworks.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Hulp in huis voor verschillende doeleinden.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Care.com: Direct contact met elkaar op basis van jouw oproep in Leudal.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Heythuysen

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw omgeving!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Heythuysen

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de tabel hieronder ontdek je adressen van schoonmaakspecialisten in Heythuysen, maar ook van o.a. glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Eveneens kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Baexem, Grathem, Leveroy en Heibloem.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

Een schoonmaakster ondersteunt jou bij de meest voorkomende schoonmaakklusjes binnen- en buitenshuis. In het overzicht hieronder vind je een overzicht met werkzaamheden die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen zemen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Strijken.
 • Het wassen van de kleding.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een eigen poetshulp uit de omgeving al in te huren vanaf €13,50 p/uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schone kantoorruimte draagt bij aan fijne en veilige werkplekken en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Meerdere bedrijven die in dit gebied werkzaam zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Heythuysen. Ze dragen verantwoording voor bureaus en stoelen schoonmaken, het ledigen van prullenbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook grote taken zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatiereiniging of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de mogelijkheden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat betekent dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De tarieven van kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €21,50 en €31,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoon houden van horeca en hotels, winkels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Limburg.
 • Onkosten: tussen gemiddeld €20,00 en €30,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een normale schoonmaakhulp factureert tussen de €13,30 tot wel €16,75 per uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat zijn de taken van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard huishoudelijke taken die opgepakt worden: dweilen, afstoffen, stofzuigen, keuken reinigen, ramen wassen. Indien nodig kan je ook vragen voor extra klussen zoals verschonen van het beddengoed of de was doen en opvouwen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Een groot deel van de huishoudens in Heythuysen huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is in de praktijk genoeg voor bijvoorbeeld dweilen, ramen lappen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren ligt ook aan het aantal m2, jullie leefstijl en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik betalen?

Een interieurverzorger hanteert altijd minimaal het minimumloon en jaarlijks vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Vraag ook naar de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In aparte gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Heythuysen?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dat is met name handig plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Het complete huis wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De eenmalige kosten zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €325,00 tot €625,00.

Plaats een reactie