Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Heibloem

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Heibloem? Steeds meer gezinnen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, altijd een gezonde woning, en veel meer vrije tijd. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een professionele schoonmaker in Heibloem! Op onze schoonmaakwebsite verstrekken we concrete tips en aandachtspunten over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarbij bespreken we bekende platforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Daarbij delen wij ook adresgegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al voor €13,50 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-heibloem

Een schoonmaakster in Heibloem gezocht

Heb je een druk bestaan en creëer je graag wat extra tijd voor de belangrijke dingen in het leven? Een vakkundige schoonmaakster in Heibloem inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Soms zijn er mensen te vinden die een aantal uur per week schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ten derde ontstaan er meer en meer speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stappenplan nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Heibloem vinden

 1. Adres invoeren

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door het invullen van jouw postcode. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de werkster komt werken. Je kunt meestal kiezen uit elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Vervolgens kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Bekijk snel meer info over de diverse huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als tarief, ervaring, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Aanvraag indienen

  Selecteer diverse schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra jouw aanmelding passend is voor de werknemer heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De hulp komt voor de eerste keer werken op de afgesproken datum. Ons advies is om thuis te blijven en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en benoem wat je precies verwacht. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een professionele schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Je kunt een beroep doen op handige portalen die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dit soort websites wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt hier eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en beschikbare helpers vinden. Meestal gaat de betaling via het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Bekijk ook direct meer info over: Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Altijd een passende vervanger bij ziekte of vakantie.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Hulp.nl: Altijd de beste lokale hulpen uit jouw eigen buurt in Leudal.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Heibloem

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw regio!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Heibloem

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de bijgaande tabel tonen wij gegevens van schoonmaakspecialisten in Heibloem, maar ook van o.a. glazenwassers en overige schoonmaakservices. Als alternatief kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Leveroy, Heythuysen, Roggel en Neer.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaker ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke taken binnen- en buitenshuis. In het overzicht hieronder check je de meest gangbare klussen die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • De was wegwerken.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een vakkundige poetshulp in de buurt al in te huren vanaf €12,60 per werkuur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schoon kantoor heeft effect op een fijne werksfeer en zorgt dat alles er representatief uitziet. Verschillende bedrijven in de regio bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Heibloem. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, de kantine/pantry schoonmaken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook intensieve taken zoals de ramen schoonmaken, gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, ventilatie schoonmaken of vloeronderhoud zijn vaak mogelijk. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waardoor bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €23,50 en €32,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoon houden van kantoren, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Limburg.
 • Onkosten: tussen ongeveer €21,50 en €30,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, tapijtreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoe duur is een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp factureert tussen de €13,10 tot €16,00 per uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de basis zijn er normale werkzaamheden die opgepakt worden: ramen wassen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen. In aanvulling hierop kan je afspraken maken over houten vloer in de was zetten of de was doen en opvouwen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste woningen in Heibloem hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is voldoende tijd voor het hele takenpakket van keuken reinigen, het toilet schoonmaken, dweilen, afstoffen, ramen lappen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren wordt mede bepaald door de grootte van de woning, het aantal bewoners en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe kan ik betalen?

Een huishoudelijke hulp zal altijd het minimumloon verdienen plus de vakantiegeld toelage van 8%. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Zie ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In meer en meer situaties gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Heibloem?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dat is met name handig plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. De hele woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten voor deze klus liggen tussen de €375,00 tot €575,00.

Plaats een reactie