Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Marken

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Marken? Steeds meer gezinnen kiezen voor extra hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, ook de vervelende klusjes worden gedaan en meer tijd voor familie en vrienden. Wij bieden tips en tricks het vinden van een professionele schoonmaker in Marken! Op onze schoonmaakwebsite delen wij nuttige tips en informatie voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Ook bespreken we bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook bieden wij namen en adressen van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al mogelijk vanaf €12,60 per uur.

schoonmaker-zoeken-marken

Een schoonmaakster in Marken gezocht

Heb je een drukke baan en houd je graag wat tijd over voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een betrouwbare schoonmaakster in Marken inhuren is dan een uitstekend idee. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze aanbevelingen: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In veel gevallen zijn er studenten of vrouwen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen succes? Kijk dan eens op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Als laatste heb je allerlei schoonmaakplatforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stappenplan vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Marken inhuren

 1. Voer je adres in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door eerst even jouw postcode in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Kies hoe vaak je wilt dat de hulp bij je thuis komt. De keuze is vaak wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Vervolgens kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk helpers

  Bekijk en vergelijk de gevonden huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals kosten, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Verzoek versturen

  Je kan een aanvraag indienen bij verschillende schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Op het moment dat jouw uitnodiging beantwoord wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. Kennismaking

  De werkster komt voor de eerste keer werken op de afgesproken datum. We raden aan om dan ook thuis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Tip: loop samen een rondje door de woning en wijs meteen aan wat jij belangrijk vindt. Laat ook zien waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden liggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het vinden van een ervaren schoonmaker is best lastig. Er bestaan nuttige vraag- en aanbodsites die daarbij helpen. Via internet kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht plaatsen en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Dikwijls regelt het platform ook de betaling. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Bekijk ook direct meer info over: Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Voor €10,00 per maand onbeperkt reacties versturen.
 • Hlprs: Gescreende helpers, Geen risico, altijd opzegbaar.
 • Marktplaats.nl: Online marktplaats voor hulp en werk in Waterland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Marken

Vind een professionele schoonmaakster in jouw wijk!

Erkende schoonmaakbedrijven in Marken

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de tabel hieronder delen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Marken, maar ook van o.a. glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarnaast kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Zwanenburg, Halfweg, Uitdam en Zuiderwoude.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De hulp staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende klussen in jouw huishouden. Bijgaand bieden wij enkele veel voorkomende klusjes die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Beddengoed wassen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Kleren wassen.
 • De garage opruimen.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Vind een poetshulp uit de omgeving al voor €12,80 per gewerkt uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een representatief schoon kantoor heeft effect op de werksfeer en productiviteit en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Een groot aantal dienstverleners in de omgeving kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Marken. Typische werkzaamheden zijn bureaus schoonmaken, vloeren stofzuigen en dweilen en de toiletruimtes reinigen. Ook de meer heavy zaken zoals de ramen schoonmaken, gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, reiniging van ventilatie of de dakgoten schoonmaken zijn populaire klussen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waardoor er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken schommelen tussen de €23,00 en €34,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Noord-Holland.
 • Tarieven: tussen gemiddeld €24,50 en €32,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,50 tot wel €19,75 op uurbasis. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Bij de eerste afspraak bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de praktijk zijn er een aantal schoonmaakklusjes die opgepakt worden: keuken reinigen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, stofzuigen, afstoffen. Daarbij kan de hulp extra klussen oppakken zoals strijken of de tuin doen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Drukke huishoudens in Marken kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is in de praktijk genoeg voor belangrijke taken zoals het toilet schoonmaken, stofzuigen, dweilen, keuken reinigen, ramen lappen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren ligt ook aan het aantal vierkante meters, de gezinssamenstelling en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaak assistent zal altijd het minimumloon verdienen plus jaarlijks vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Voor meer informatie zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In aparte gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Marken?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Perfect als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verhuizing. Het complete huis wordt dan grondig gereinigd en ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De totale kosten liggen tussen de €250,00 tot €550,00.

Plaats een reactie