Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Geervliet

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Geervliet? Steeds meer gezinnen gaan voor wat extra hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, minder stress, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij helpen jou bij het zoeken naar een goede schoonmaker in Geervliet! Op deze pagina lees je volop tips en informatie voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Daarbij bekijk je hier een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Afsluitend bekijk je hier ook adressen van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al voor €12,90 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-geervliet

Een schoonmaakster in Geervliet inhuren

Heb je een druk leven en houd je graag wat tijd over voor familie en vrienden? Een professionele schoonmaakster in Geervliet inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze adviezen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In veel gevallen zijn er wel kennissen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Als laatste zien wij steeds meer vraag- en aanbodsites waar je lokale werksters kunt benaderen. In het gedeelte hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Eigen huishoudelijke hulp in Geervliet inhuren

 1. Postcodecheck

  Check alle huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Het platform toont dan enkel werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de werkster bij je thuis komt. De keuze is vaak 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Daarna kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies de startdatum.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  In het volgende scherm tonen ze de getoonde huishoudelijke helpers. Filter op prijs p/uur, extra taken zoals een strijkservice en recensies.

 4. Offerteverzoek

  Kies 1 of 2 schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Op het moment dat jouw aanvraag goedgekeurd wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetshulp zal bij je thuis komen op de overeengekomen datum. Het is slim om op locatie te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Laat alle kamers in het huis zien en geef aan wat je precies verwacht. Het is ook van belang aan te geven waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen te pakken zijn.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een betrouwbare schoonmaker gaat soms niet zo snel. Tegenwoordig zijn er handige platforms die je hierbij helpen. Online kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht doorgeven en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Meestal wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: Aan de hand van jouw wensen krijg je service op maat.
 • Werksters.nl: De snelste manier om een schoonmaakster te vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Vind snel een hulp voor jouw hulpvraag.
 • Hlprs: Gescreende helpers, Geen risico, altijd opzegbaar.
 • Hulpstudent.nl: Matching op basis van jouw wensen in Nissewaard.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Geervliet

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw wijk!

Zoek schoonmaakbedrijven in Geervliet

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de tabel hieronder tref je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Geervliet, inclusief glazenwassers en overige schoonmaakservices. Als alternatief kun je zoeken naar interieurverzorgers in Simonshaven, Zuidland, Hekelingen en Spijkenisse.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetser huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke klussen in en rondom huis. Hieronder check je enkele veel voorkomende werkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen zemen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Bed opmaken.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Opvouwen van de was.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp uit de regio al voor €13,20 per uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schone werkplek (kantoor) helpt bij de werksfeer en productiviteit en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Verschillende bedrijven die in dit gebied werkzaam zijn staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Geervliet. Typische werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, vloeren stofzuigen en dweilen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook intensieve taken zoals glasbewassing, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen stof & vuilvrij maken reiniging van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten zijn populaire klussen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat inhoudt dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken schommelen tussen de €20,00 en €31,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Reinigen van kantoren, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, scholen.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Zuid-Holland.
 • Prijs: tussen +/- €25,00 en €33,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een normale schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,00 tot wel €19,00 op uurbasis. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat doet een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Vaak zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die de hulp uitvoert: keuken reinigen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, afstoffen, stofzuigen. Indien nodig kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals opruimen of het wassen van kleding.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste gezinnen in Geervliet huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is in de praktijk genoeg voor het hele takenpakket van stofzuigen, ramen lappen, afstoffen, dweilen, keuken reinigen. Het precieze aantal uur dat nodig is ligt ook aan het aantal m2, het aantal bewoners en overige specifieke wensen.

Hoe werkt de betaling?

Een interieurverzorger zal altijd het minimumloon verdienen plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Zie ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In sommige gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Geervliet?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Perfect voor de grote voorjaarsschoonmaak, of als je je woning te koop zet. De volledige woning wordt helemaal ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De kosten hiervan liggen tussen de €300,00 tot €525,00.

Plaats een reactie