Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Hekelingen

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Hekelingen? Meer en meer gezinnen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, altijd een gezonde woning, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een enthousiaste schoonmaker in Hekelingen! Op ons portaal bieden we veel tips en tricks voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Ook bespreken we bekende platforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook bieden wij adressen van actieve schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al mogelijk vanaf €12,70 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-hekelingen

Een schoonmaakster in Hekelingen zoeken

Houd je niet van schoonmaken en creëer je graag wat extra tijd voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een ijverige schoonmaakster in Hekelingen inhuren kan dan de oplossing zijn. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Allereerst: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In sommige situaties zijn er mensen te vinden die op die manier wat bijverdienen. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens een lokale Facebook groep. Verder kan je gebruik maken van vraag- en aanbodsites waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het gedeelte hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Eigen huishoudelijke hulp in Hekelingen zoeken

 1. Postcodecheck

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je postcode in te vullen. Er worden dan meerdere werksters getoont die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp aan huis komt. Meestal is het wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Selecteer nu het aantal schoonmaakuren en kies de startdatum.

 3. Schoonmakers vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de diverse huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als kosten, takenpakket en gemiddelde beoordeling.

 4. Rond de aanvraag af

  Kies een aantal schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Zodra jouw aanvraag gehonoreerd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De werkster zal bij je thuis komen op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. We raden aan om zelf ook zeker in huis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Geef een complete rondleiding door de woning en communiceer wat voor jou van belang is. Het is ook van belang aan te geven waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen te vinden zijn.

Schoonmaakhulp platforms

Het zoeken van een goede schoonmaker is niet eenvoudig. Door middel van het internet kun je terecht op diverse vraag- en aanbodsites die daarbij helpen. Op deze portalen worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en in contact komen met helpers in de regio. Soms wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Bekijk ook direct meer info over: Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Voor €9,95 p/maand onbeperkt oproepen plaatsen en reageren.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Nissewaard.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Hekelingen

Vind een goede schoonmaakster in jouw omgeving!

Professionele schoonmaakbedrijven in Hekelingen

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In het onderstaande overzicht tonen wij namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Hekelingen, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Als alternatief kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Geervliet, Simonshaven, Spijkenisse en Maasvlakte Rotterdam.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De helper komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste klussen in en rondom jouw woning. In het overzicht hieronder bekijk je een overzicht met klusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Kleding strijken.
 • Het wassen van de kleding.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een eigen poetshulp uit de regio al vanaf €13,50 (uurtarief).

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schoon kantoor zorgt voor een fijne werksituatie en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Verscheidene dienstverleners in de gemeente kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Hekelingen. Ze dragen verantwoording voor het schoonmaken van de bureaus en computers, het leegmaken van prullenbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook meer incidentele klussen zoals ramen lappen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), het schoonhouden van zonnepanelen reiniging van ventilatie of graffiti verwijdering kunnen worden meegenomen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarbij er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €23,00 en €31,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoonmaak van kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, horeca en hotels, winkels.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Zuid-Holland.
 • Onkosten: tussen om en nabij de €23,00 en €30,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, gevelreiniging, tapijtreiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een gemiddelde schoonmaakhulp factureert tussen de €13,10 tot zo’n €15,25 voor 1 uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard klusjes die gedaan worden: afstoffen, stofzuigen, keuken reinigen, dweilen, toiletten schoonmaken. Daarbij kan de hulp extra klussen oppakken zoals houten vloer in de was zetten of de stoep aanvegen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste woningen in Hekelingen huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is genoeg tijd voor het hele takenpakket van ramen lappen, afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen, dweilen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is kan worden gecalculeerd door het type woning, jouw leefstijl, en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe gaat de betaling?

Een huishoudelijke hulp ontvangt altijd het minimumloon met wettelijk vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Voor meer informatie zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In aparte gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Hekelingen?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. DIt komt van pas als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. De hele woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De tarieven zijn variabel en liggen tussen de €275,00 tot €625,00.

Plaats een reactie