Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Wolphaartsdijk

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Wolphaartsdijk? Veel jonge gezinnen en ouderen gaan voor wat extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, altijd een gezonde woning, en veel meer vrije tijd. Je wint hier veel advies bij het vinden van een professionele schoonmaker in Wolphaartsdijk! Op onze schoonmaakwebsite bekijk je diverse tips en informatie voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Daarbij vergelijken wij enkele landelijke sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Daarbij delen wij ook contactgegevens van goede schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al vanaf €13,30 p/uur.

schoonmaker-zoeken-wolphaartsdijk

Een schoonmaakster in Wolphaartsdijk inhuren

Heb je een druk bestaan en wil je meer focus op familie, vrienden en hobby’s? Een ijverige schoonmaakster in Wolphaartsdijk inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze suggesties: vraag na in jouw eigen netwerk. Meestal zijn er dames die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ten derde zien wij steeds meer online marktplaatsen waar je een werkster kunt vinden. In het stukje hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Huishoudelijke hulp in Wolphaartsdijk vergelijken

 1. Geef contactgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door te beginnen met het invoeren van je locatie. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Kies het aantal service-uren

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp komt poetsen. Je kunt meestal kiezen uit elke week, 2 weken of 4 weken. Kies hierna het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Helpers vergelijken

  Bekijk en vergelijk huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als tarief, extra taken zoals een strijkservice en reviews.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een contactverzoek versturen naar diverse schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Zodra jouw uitnodiging wederzijds passend is heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De huishoudelijke hulp komt aan huis op een dag/tijd dat voor beide passend is. Ons advies is om dan thuis te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Laat alle kamers in het huis zien en vertel wat voor jou van belang is. Het is ook van belang aan te geven waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen te vinden zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het zoeken van een enthousiaste schoonmaker is best lastig. Je kunt gebruik maken van handige websites die je hierbij kunnen ondersteunen. Hier worden vraag en aanbod gebundeld. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht doorgeven en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Meestal betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Bekijk ook direct meer info over: Schoonmaaktips.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: Een beoordeling van 8,8/10 sterren!
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Ook hulp met de tuin, computer of andere klusjes.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Care.com: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Goes.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Wolphaartsdijk

Vind een goede schoonmaakster in de buurt!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Wolphaartsdijk

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? Hieronder bekijk je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Wolphaartsdijk, met ook partijen als glazenwassers en overige schoonmaakservices. Als alternatief kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in s-Heer Hendrikskinderen, Kattendijke, s-Heer Arendskerke en Lewedorp.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaakster helpt jou graag met allerlei schoonmaakklusjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Bijgaand delen wij een lijst met werkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen zemen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Strijken.
 • Het wassen van de kleding.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een privé poetshulp (regionaal) al vanaf €12,60 per uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een net en fris kantoor bevordert de productiviteit en zorgt dat alles er representatief uitziet. Allerlei aanbieders in de gemeente zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Wolphaartsdijk. Typische werkzaamheden zijn het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de toiletruimtes reinigen. Ook grote taken zoals glasbewassing, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatiereiniging of dakreiniging zijn populaire klussen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat betekent dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak variëren tussen de €25,00 en €33,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoonmaak van winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Zeeland.
 • Prijzen: tussen ongeveer €25,00 en €32,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: tapijtreiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoe duur is een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,70 tot wel €17,25 voor 1 uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Vooraf bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard klusjes die afgewerkt worden: stofzuigen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, dweilen, ramen wassen. Daarbij kun je ook extra dingen aanvragen zoals opruimen of de stoep aanvegen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Jonge gezinnen in Wolphaartsdijk kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is voldoende tijd voor de meest voorkomende taken als ramen lappen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, het toilet schoonmaken. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren kan worden gecalculeerd door het aantal m2, jullie leefstijl en de ervaring van de poetser.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een schoonmaak assistent zal altijd het minimumloon verdienen plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Zie ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Steeds vaker doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Wolphaartsdijk?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Perfect als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. De woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De totale kosten zijn variabel en liggen tussen de €275,00 tot €650,00.

Plaats een reactie