Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Deventer

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Deventer? Veel jonge gezinnen en ouderen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en meer tijd voor familie en vrienden. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Deventer! Op schoonmakerzoeken.nl vind je handige tips en aandachtspunten voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Ook bieden we bekende platforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Je bekijkt hier ook gegevens zoals naam en adres van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al beschikbaar vanaf €13,10 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-deventer

Een schoonmaakster in Deventer vinden

Maak je niet graag schoon en creëer je graag wat extra tijd voor familie en vrienden? Een vakkundige schoonmaakster in Deventer inhuren moet je dan absoluut overwegen. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Om te beginnen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In sommige situaties zijn er mensen te vinden die op die manier wat bijverdienen. Geen reactie? Probeer dan eens een lokale Facebook groep. Ook zijn er diverse handige platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het bijgaande stukje leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Deventer opzoeken

 1. Voer je adres in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetsvrouw komt poetsen. Populaire opties zijn iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Bepaal nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk werksters

  In de volgende stap bekijk je de gevonden huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs per uur, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Aanvraag indienen

  Je kan een aanvraag indienen bij een aantal schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Wanneer jouw uitnodiging wederzijds passend is heb je jouw werkster gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De werkster zal de eerste keer komen werken op de overeengekomen datum. Het is slim om dan thuis te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en maak duidelijk wat je precies verwacht. Deel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen liggen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het vergelijken van vakkundige schoonmaker is ingewikkeld. Door middel van het internet kun je terecht op verschillende websites die hiervoor specifiek service verlenen. Online komen vraag- en aanbod samen. Zonder heel veel moeite kun je daar een account registreren en zoeken tussen de verschillende werksters. Meestal gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Advies: lees ook eens alles door over Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Altijd een passende vervanger bij ziekte of vakantie.
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: De snelste manier om een schoonmaakster te vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Groot aanbod met ruim 250.000 aangesloten hulpen.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Gebruiksvriendelijke marktplaats voor hulp in huis in Deventer.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Deventer

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw regio!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Deventer

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de onderstaande tabel bekijk je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Deventer, aangevuld met glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Eveneens kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Hellendoorn, Rijssen-Holten, Voorst en Apeldoorn.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetsvrouw staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke klussen in jouw huishouden. Hieronder bieden wij een lijst met werkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen schoonmaken.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Kleding strijken.
 • Kleren wassen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een privé poetshulp (plaatselijk) al voor €12,60 per 60 minuten.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schone werkplek (kantoor) stimuleert de productiviteit en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Een groot aantal schoonmaakondernemers die in de buurt gevestigd zijn kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Deventer. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het legen van de vuilnisbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook grote taken zoals glazen wassen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen stof & vuilvrij maken het laten reinigen van de ventilatie of trappenhuis reinigen zijn vaak mogelijk. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat betekent dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De onkosten voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €20,00 en €34,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor kantoren, scholen, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Overijssel.
 • Tarieven: tussen gemiddeld €21,50 en €30,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: tapijtreiniging, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, graffiti verwijderen.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een gewone schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,50 tot wel €16,00 voor 1 uur werken. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Vooraf bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard klussen die afgewerkt worden: keuken reinigen, dweilen, afstoffen, stofzuigen, ramen wassen. Tevens kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals oven schoonmaken of de tuin doen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Een groot deel van de huishoudens in Deventer kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is genoeg tijd voor belangrijke taken zoals ramen lappen, het toilet schoonmaken, afstoffen, dweilen, stofzuigen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is is afhankelijk van het aantal m2, hoe netjes je bent, en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe gaat de betaling?

Een huishoudelijke hulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Check ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In aparte gevallen gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Deventer?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dit speelt met name als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. De woning wordt van top tot teen gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn variabel en liggen tussen de €350,00 tot €625,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie