Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Bathmen

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Bathmen? Steeds meer gezinnen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, de vervelende klussen blijven niet liggen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een ijverige schoonmaker in Bathmen! Op dit platform lees je handige tips en aanbevelingen voor een goede huishoudelijke hulp . Eveneens bespreken we enkele landelijke sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Als laatste vind je ook contactgegevens van goede schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al beschikbaar vanaf €12,80 p/uur.

schoonmaker-zoeken-bathmen

Een schoonmaakster in Bathmen zoeken

Heb je een druk bestaan en houd je graag wat tijd over voor familie en vrienden? Een betrouwbare schoonmaakster in Bathmen inhuren is dan zeker het overwegen waard. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze tips: vraag na in jouw eigen netwerk. Over het algemeen zijn er wel mensen die op die manier wat bijverdienen. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Verder kan je gebruik maken van speciale platforms waar je een werkster kunt vinden. In onderstaande paragraaf leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Huishoudelijke hulp in Bathmen zoeken

 1. Vul je postcode in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door eerst even jouw postcode in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Waar en wanneer

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetser komt werken. Bijvoorbeeld wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Maak nu een keuze voor het aantal uur per schoonmaakbeurt en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Hierna bekijk je direct de actieve huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals tarief, speciale werkzaamheden en reviews.

 4. Contact opnemen

  Kies enkele schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. In het geval jouw oproep goedgekeurd wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De huishoudelijke hulp komt op locatie langs op de vooraf gekozen datum & tijd We raden aan om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en samen de werkzaamheden door te nemen. Loop samen een rondje door het huis en aarzel niet om te vertellen waar jij waarde aan hecht. Deel ook waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn te pakken zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het vergelijken van goede schoonmaker kan complex zijn. Je kunt een beroep doen op diverse bemiddelaars die je hierbij helpen. Op deze portalen worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt hier eenvoudig een account registreren en in contact komen met helpers in de regio. Doorgaans regelt het platform ook de betaling. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Klik eventueel direct door naar: Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Altijd een passende vervanger bij ziekte of vakantie.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Honderden hulpen bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Nationalehulpgids.nl: Online marktplaats voor hulp en werk in Deventer.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Bathmen

Vind een goede schoonmaakster in jouw wijk!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Bathmen

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In het overzicht hieronder delen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Bathmen, maar ook van o.a. glazenwassers en overige schoonmaakservices. Als alternatief kun je zoeken naar interieurverzorgers in Steenenkamer, Nijverdal, Okkenbroek en Lettele.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De hulp helpt jou graag met allerlei huishoudelijke taken binnen- en buitenshuis. Bijgaand bekijk je enkele veel voorkomende schoonmaakwerkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Schone ramen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Het strijken van overhemden.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een eigen poetshulp uit de omgeving al beschikbaar vanaf €12,80 per uur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schone werkplek (kantoor) stimuleert de werksfeer en productiviteit en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Verschillende dienstverleners in de omgeving bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Bathmen. Typische werkzaamheden zijn het afnemen van de bureaus, het legen van de vuilnisbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook de meer heavy zaken zoals ramen en vensters bijhouden, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, ventilatie schoonmaken of de dakgoten schoonmaken kun je mogelijk uitbesteden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract wat inhoudt dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €24,00 en €33,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak financieel gunstiger dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorger van winkels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Overijssel.
 • Kosten: tussen de €21,50 en €34,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: ventilatie reiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een basis schoonmaakhulp rekent tussen de €12,60 tot zo’n €16,25 per uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat doet een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal werkzaamheden die de hulp uitvoert: toiletten schoonmaken, afstoffen, dweilen, stofzuigen, keuken reinigen. In aanvulling hierop kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals verschonen van het beddengoed of de planten water geven.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Veel gezinnen en families in Bathmen huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is voldoende voor bijvoorbeeld afstoffen, dweilen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, stofzuigen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren ligt ook aan de grootte van het huis, jullie leefstijl en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe werkt de betaling?

Een poetshulp zal altijd het minimumloon verdienen plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Check ook het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Steeds vaker betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Bathmen?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat is met name handig voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Het volledige huis wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het weer als nieuw voelt. De kosten hiervan zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €275,00 tot €625,00.

Plaats een reactie