Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Drimmelen

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Drimmelen? Meer en meer Nederlanders ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een professionele schoonmaker in Drimmelen! Op onze schoonmaakwebsite lees je nuttige tips en aandachtspunten voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Tevens bekijk je hier een overzicht met bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Je treft op deze pagina ook contactgegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al voor €13,40 per uur.

schoonmaker-zoeken-drimmelen

Een schoonmaakster in Drimmelen zoeken

Maak je niet graag schoon en houd je graag meer tijd over voor de dingen die er echt toe doen? Een ijverige schoonmaakster in Drimmelen inhuren is dan zeker het overwegen waard. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Aanrader: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Meestal zijn er wel kennissen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Of plaats een oproep op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Verder heb je steeds meer praktische platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. Hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Eigen huishoudelijke hulp in Drimmelen zoeken

 1. Selecteer je adres

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters in jouw eigen regio.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetshulp bij je thuis komt. Je kunt meestal kiezen uit wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Daarna kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Bekijk snel meer info over de gevonden huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs per uur, werkzaamheden en recensies.

 4. Verzoek versturen

  Selecteer 1 of meerdere schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Op het moment dat jouw inschrijving goedgekeurd wordt heb je een match.

 5. Kennismaking

  De huishoudelijke hulp komt op locatie langs op de vooraf gekozen datum & tijd We raden aan om dan thuis te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Leid hem/haar even rond door de woning en maak duidelijk wat voor jou van belang is. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen liggen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het vergelijken van ijverige schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Goed nieuws: er zijn praktische vraag- en aanbodsites die hiervoor specifiek service verlenen. Op dergelijke platforms komen vraag- en aanbod samen. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel aanmaken en zoeken tussen de verschillende werksters. Vaak wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Bekijk ook direct meer info over: Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbare helpers.
 • Homeworks: Helpt al sinds 1994 vele huishoudens in huis.
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Groot aanbod met ruim 250.000 aangesloten hulpen.
 • Hulpen.nl: Niet alleen schoonmaak, ook bijles, computerhulp en oppas.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Marktplaats.nl: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Drimmelen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Drimmelen

Vind een goede schoonmaakster in jouw wijk!

Regionale schoonmaakbedrijven in Drimmelen

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In het onderstaande overzicht tonen wij adressen van schoonmaakspecialisten in Drimmelen, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Daarbij kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Geertruidenberg, Tilburg, Oosterhout en Zundert.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De hulp ondersteunt jou bij de meest voorkomende karweitjes in jouw huishouden. In het gedeelte hieronder bieden wij een opsomming met klussen die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen zemen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van de kleding.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • De garage opruimen.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een deskundige poetshulp (plaatselijk) al mogelijk vanaf €12,50 p/uur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een representatief schoon kantoor draagt bij aan fijne en veilige werkplekken en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Verscheidene organisaties in de omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Drimmelen. Ze kunnen je ondersteunen bij het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, vloeren stofzuigen en dweilen en het schoonhouden van de toiletten. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals de ramen schoonmaken, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, het schoonhouden van zonnepanelen het laten reinigen van de ventilatie of trappenhuis reinigen kunnen worden meegenomen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat inhoudt dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €24,50 en €32,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is voordeliger dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoonmaak van zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, horeca en hotels, kantoren.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Noord-Brabant.
 • Onkosten: tussen gemiddeld €22,00 en €31,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: vloeronderhoud, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, gevelreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp rekent tussen de €13,30 tot +/- €16,00 voor 1 uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat zijn de taken van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard taken die gedaan worden: stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen, ramen wassen, dweilen. Daarnaast kan je afspraken maken over verschonen van het beddengoed of het doen van de was.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Een groot deel van de huishoudens in Drimmelen kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat biedt voldoende ruimte voor bijvoorbeeld afstoffen, stofzuigen, ramen lappen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken. Het meest optimale aantal uren hulp is afhankelijk van de grootte van de woning, het aantal bewoners en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe gaat de betaling?

Een schoonmaakhulp ontvangt altijd het minimumloon met het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Zie ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In sommige gevallen betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Drimmelen?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dat biedt een oplossing voor voor de grote voorjaarsschoonmaak, of als opleveringsschoonmaak. De woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De tarieven zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €300,00 tot €700,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie