Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Rha

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Rha? Flink wat Nederlanders maken gebruik van een hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en veel meer vrije tijd. Wij helpen jou bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Rha! Op schoonmakerzoeken.nl bekijk je diverse tips en informatie voor een goede huishoudelijke hulp . Daarbij bekijk je hier een overzicht met enkele landelijke sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook delen we contactgegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al mogelijk vanaf €13,10 per uur.

schoonmaker-zoeken-rha

Een schoonmaakster in Rha inhuren

Heb je een druk leven en houd je graag meer tijd over voor de dingen die er echt toe doen? Een ervaren schoonmaakster in Rha inhuren is dan zeker het overwegen waard. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze suggesties: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In sommige situaties zijn er studenten of vrouwen die op die manier wat bijverdienen. Geen succes? Kijk dan eens op een lokale Facebook groep. Daarnaast kan je gebruik maken van online marktplaatsen voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stukje laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Rha inhuren

 1. Selecteer je adres

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen. Er worden dan meerdere werksters getoont die dichtbij wonen.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetser komt poetsen. Bijvoorbeeld wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Kies vervolgens het aantal schoonmaakuren en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk werksters

  Bekijk en vergelijk huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Maak gebruik van de filters zoals prijs, speciale werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Rond de aanvraag af

  Selecteer diverse schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. In het geval jouw aanvraag geaccepteerd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetser komt aan huis op het gekozen moment. Het is goed om thuis te blijven en om uitleg te geven over de woning en spullen. Loop samen een rondje door het huis en benoem wat je precies verwacht. Laat ook zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarstaan.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vinden van een enthousiaste schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Je kunt gebruik maken van handige webapplicaties die je hierbij helpen. Op dergelijke platforms wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt daar in enkele muisklikken een eigen zoekprofiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. In veel gevallen gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Advies: lees ook eens alles door over Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Sinds 1994 de motor van vele huishoudens in heel Nederland.
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Online marktplaats voor hulp en werk in Bronckhorst.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Rha

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw gemeente!

Schoonmaakbedrijven in Rha

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In het overzicht hieronder bekijk je gegevens van schoonmaakspecialisten in Rha, aangevuld met glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Tevens kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Olburgen, Bronkhorst, Baak en Steenderen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De helper komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste werkzaamheden in en rondom jouw woning. Hieronder verstrekken we een overzicht met schoonmaakklusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Schone ramen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Kleding strijken.
 • Wasmachines aanzetten.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een vakkundige poetshulp (lokaal) al vanaf €13,30 (uurloon).

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een fris en opgeruimd kantoor zorgt voor fijne en veilige werkplekken en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Allerlei dienstverleners in de gemeente kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Rha. Ze dragen verantwoording voor bureaus schoonmaken, het legen van de vuilnisbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook grote klussen zoals ramen lappen, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, ventilatiereiniging of graffiti verwijdering zijn populaire klussen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waardoor er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €23,50 en €30,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is efficiënter dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Interieurverzorger van horeca en hotels, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Gelderland.
 • Tarieven: tussen +/- €21,50 en €30,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp kost tussen de €12,70 tot wel €16,00 (uurtarief). Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Aan het begin van de dag bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard klussen die opgepakt worden: stofzuigen, ramen wassen, dweilen, keuken reinigen, afstoffen. Tevens kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals koelkast schoonmaken of de planten water geven.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Veel gezinnen en families in Rha hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is in de praktijk genoeg voor onder andere keuken reinigen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, dweilen, ramen lappen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren is afhankelijk van het type woning, het aantal bewoners en de ervaring van de poetser.

Hoe werkt de betaling?

Een interieurverzorger ontvangt altijd het minimumloon met vakantiegeld (8%). Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Vraag ook naar de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In aparte gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Rha?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Ideaal voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. De volledige woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De eenmalige kosten zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €200,00 tot €625,00.

Plaats een reactie