Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Steenderen

Wil je een schoonmaakhulp in Steenderen? Meer en meer huishoudens hebben behoefte aan extra hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij geven advies bij het zoeken naar een enthousiaste schoonmaker in Steenderen! Op deze website bieden we duidelijke tips en adviezen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Verder bespreken we diverse sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook bieden wij gegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al mogelijk vanaf €12,50 per uur.

schoonmaker-zoeken-steenderen

Een schoonmaakster in Steenderen zoeken

Heb je het erg druk en houd je graag meer tijd over voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een vakkundige schoonmaakster in Steenderen inhuren is dan een uitstekend idee. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Aanrader: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Meestal blijken er wel mensen te zijn die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Daarnaast heb je steeds meer vraag- en aanbodsites waar je lokale werksters kunt benaderen. In het volgende gedeelte nemen we je stap-voor-stap mee.

Eigen huishoudelijke hulp in Steenderen vergelijken

 1. Voer je adres in

  Check alle huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Je ziet dan alleen werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetser komt werken. De keuze is vaak 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Kies vervolgens het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Bekijk snel meer info over de gevonden huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs, speciale werkzaamheden en recensies.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een aanvraag doen bij meerdere schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Indien jouw aanvraag beantwoord wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De werkster zal bij je thuis komen op het gekozen moment. We raden aan om op locatie te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Loop samen een rondje door het huis en benoem wat jij belangrijk vindt. Laat ook zien waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn liggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vinden van een bedreven schoonmaker is niet eenvoudig. Er bestaan diverse portalen die hiervoor specifiek service verlenen. Via internet worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht doorgeven en zoeken tussen de verschillende werksters. In veel gevallen betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Klik eventueel direct door naar: Schoonmaaktips.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Een beoordeling van 8,8/10 sterren!
 • Werksters.nl: Bijna 15.000 werksters aangesloten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Hulpstudent.nl: Vind actieve helpers in de gemeente Bronckhorst.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Steenderen

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw regio!

Schoonmaakbedrijven in Steenderen

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In ons overzicht bekijk je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Steenderen, je vind hier ook glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Daarbij kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Baak, Rha, Almen en Harfsen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetsvrouw staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende karweitjes in en rondom jouw woning. Hieronder verstrekken we de meest voorkomende huishoudelijke taken die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Het strijken van de kleding.
 • Wassen en drogen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een vakkundige poetshulp (plaatselijk) nu al vanaf €13,50 per uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een fris en opgeruimd kantoor draagt bij aan productieve werknemers en zorgt dat alles er representatief uitziet. Allerlei dienstverleners in de regio kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Steenderen. Voorbeeld werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, vloeren stofzuigen en dweilen en toiletten schoonmaken. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals glazen wassen, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, het ventilatiesysteem laten reinigen of de dakgoten schoonmaken zijn populaire klussen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De onkosten voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €20,50 en €32,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Interieurverzorging van productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, scholen, kantoren, winkels.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Gelderland.
 • Prijs: tussen gemiddeld €24,00 en €30,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, gevelreiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,50 tot +/- €15,50 voor 1 uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die gedaan worden: ramen wassen, stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen, dweilen. Verder kan de hulp extra klussen oppakken zoals opruimen of het wassen van kleding.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Drukke huishoudens in Steenderen kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is voldoende tijd voor het uitvoeren van o.a. stofzuigen, dweilen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, ramen lappen. Wat de ideale hoeveelheid uren is ligt ook aan de omvang van jouw huis, het aantal bewoners en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe gaat de betaling?

Een poetser hanteert altijd minimaal het minimumloon en de vakantiegeld toelage van 8%. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Voor meer informatie zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In bepaalde cases betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Steenderen?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Ideaal als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als je je woning te koop zet. Het huis wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten voor deze klus liggen gemiddeld genomen tussen de €300,00 tot €700,00.

Plaats een reactie