Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Callantsoog

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Callantsoog? Meer en meer huishoudens nemen zo’n hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, de vervelende klussen blijven niet liggen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Callantsoog! Op onze schoonmaakwebsite ontdek je volop tips en aandachtspunten voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Ook bieden we een aantal sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met gegevens van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al beschikbaar vanaf €12,50 per uur.

schoonmaker-zoeken-callantsoog

Een schoonmaakster in Callantsoog vinden

Maak je niet graag schoon en wil je meer focus op hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een ervaren schoonmaakster in Callantsoog inhuren kan dan de oplossing zijn. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Ons advies: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Dikwijls blijken er wel mensen te zijn die een aantal uur per week schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Daarnaast zien wij steeds meer schoonmaakplatforms voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stukje lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Callantsoog zoeken

 1. Vul je postcode in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Er worden dan meerdere werksters getoont die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw komt werken. Populaire opties zijn 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Kies hierna het aantal schoonmaakuren en kies de startdatum.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Vergelijk nu direct de beschikbare huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs p/uur, speciale werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een aanvraag doen bij 1 of meerdere schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Wanneer jouw inschrijving ingewilligd wordt heb je een match.

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetser komt aan huis op het gekozen moment. Het is goed om zelf ook zeker in huis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en wijs meteen aan wat voor jou van belang is. Je moet ook laten zien waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden klaarliggen.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het vinden van een ervaren schoonmaker gaat soms niet zo snel. Er bestaan nuttige applicaties die jou helpen zoeken. Op deze portalen komen vraag- en aanbod samen. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht plaatsen en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Doorgaans betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Schoonmaaktips.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: Voor €9,95 p/maand onbeperkt oproepen plaatsen en reageren.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Hulp.nl: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Schagen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Callantsoog

Vind een goede schoonmaakster in de buurt!

Erkende schoonmaakbedrijven in Callantsoog

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? Hieronder delen wij adressen van schoonmaakspecialisten in Callantsoog, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Daarbij kun je zoeken naar interieurverzorgers in Anna Paulowna, Breezand, Oudesluis en t Zand.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De werkster helpt jou graag met allerlei huishoudelijke taken binnen- en buitenshuis. In onderstaande paragraaf verstrekken we enkele veel voorkomende taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Glazenwassen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Het strijken van overhemden.
 • De was wegwerken.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een privé poetshulp (plaatselijk) nu al vanaf €13,30 per gewerkt uur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een fris en opgeruimd kantoor draagt bij aan fijne en veilige werkplekken en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Allerlei dienstverleners in de regio kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Callantsoog. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus schoonmaken, vloeren stofzuigen en dweilen en het sanitair schoonmaken. Ook grote taken zoals ramen lappen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), het schoonhouden van zonnepanelen ventilatiereiniging of vloeronderhoud zijn vaak mogelijk. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €25,00 en €31,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoon houden van productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, winkels, horeca en hotels.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Noord-Holland.
 • Kosten: tussen de €21,00 en €33,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoe duur is een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,40 tot wel €18,75 per gewerkt uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Je bespreekt altijd vooraf wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Vaak zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die gedaan worden: stofzuigen, dweilen, keuken reinigen, ramen wassen, afstoffen. Daarnaast kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals verschonen van het beddengoed of de tuin doen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Veel gezinnen en families in Callantsoog huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is voldoende voor het uitvoeren van o.a. stofzuigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, afstoffen, dweilen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren ligt ook aan de grootte van het huis, hoe netjes je bent, en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe gaat de betaling?

Een poetser ontvangt altijd het minimumloon met vakantiegeld (8%). Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Bekijk ook het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In sommige gevallen gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Callantsoog?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dit speelt met name voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. De hele woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten hiervan bedragen tussen de €300,00 tot €600,00.

Plaats een reactie