Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Breezand

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Breezand? Steeds meer huishoudens maken gebruik van een hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij bieden tips en tricks het vinden van een goede schoonmaker in Breezand! Op schoonmakerzoeken.nl vind je diverse tips en tricks voor een goede huishoudelijke hulp . Bovendien behandelen we populaire websites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook verstrekken we gegevens zoals naam en adres van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al mogelijk vanaf €13,50 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-breezand

Een schoonmaakster in Breezand inhuren

Houd je niet van schoonmaken en wil je graag meer tijd voor de belangrijke dingen in het leven? Een ijverige schoonmaakster in Breezand inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze suggesties: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In sommige situaties zijn er dames die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Daarnaast kan je gebruik maken van platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het stukje hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Breezand vinden

 1. Adres invoeren

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Waar en wanneer

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de werkster bij je thuis komt. De keuze is vaak elke week, 2 weken of 4 weken. Vervolgens kies je het aantal uur van een poetsbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  In het volgende scherm tonen ze de beschikbare huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs p/uur, speciale werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Aanvraag indienen

  Selecteer 1 of 2 schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Wanneer jouw verzoek goedgekeurd wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De hulp zal de eerste keer komen werken op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is goed om op locatie te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Laat alle kamers in het huis zien en communiceer wat jij belangrijk vindt. Deel ook waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen klaarliggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vinden van een ijverige schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Gelukkig zijn er gebruiksvriendelijke online marktplaatsen die daarbij helpen. Online worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt daar in enkele muisklikken een eigen zoekprofiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. Meestal gaat ook de administratie via deze sites. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Meer dan 2300 mensen die beschikbaar zijn voor klussen.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Care.com: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Hollands Kroon.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Breezand

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw gemeente!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Breezand

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de onderstaande tabel tref je adressen van schoonmaakspecialisten in Breezand, met daarbij ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Tevens kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Wieringerwaard, Kolhorn, Anna Paulowna en Callantsoog.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De werkster is er voor alle werkzaamheden in jouw huishouden. In het overzicht hieronder tref je enkele veel voorkomende huishoudelijke taken die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Glazenwassen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Kleding strijken.
 • Kleren wassen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een privé poetshulp in de buurt al mogelijk vanaf €13,50 p/uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een representatief schoon kantoor helpt bij het werkplezier en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Allerlei organisaties die in dit gebied werkzaam zijn kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Breezand. Voorbeeld werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, stofzuigen en dweilen en het sanitair schoonmaken. Ook intensievere activiteiten zoals ramen lappen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), het schoonmaken van zonnepanelen, het laten reinigen van de ventilatie of dakreiniging zijn vaak mogelijk. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat betekent dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De prijzen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €24,00 en €33,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, horeca en hotels, scholen.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Noord-Holland.
 • Kosten: tussen plus minus €24,50 en €34,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,60 tot €18,00 (uurtarief). Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat maakt een poetser schoon?

Voordat de werkdag begint bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Doorgaans zijn er standaard huishoudelijke taken die opgepakt worden: stofzuigen, keuken reinigen, dweilen, afstoffen, toiletten schoonmaken. Indien gewenst kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals de meubels schoonmaken of de stoep aanvegen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste gezinnen in Breezand kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is voldoende tijd voor onder andere keuken reinigen, afstoffen, dweilen, ramen lappen, stofzuigen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is is afhankelijk van het aantal vierkante meters, jullie leefstijl en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe gaat de betaling?

Een poetsvrouw zal altijd het minimumloon verdienen plus de vakantiegeld toelage van 8%. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Bekijk ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Soms betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Breezand?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Ideaal voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verbouwing/renovatie. De volledige woning wordt van top tot teen gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €225,00 tot €650,00.

Plaats een reactie