Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Anna Paulowna

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Anna Paulowna? Meer en meer gezinnen kiezen voor extra hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Anna Paulowna! Op onze schoonmaakwebsite tref je praktische tips en tricks voor een goede huishoudelijke hulp . Eveneens bekijk je hier een overzicht met enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook verstrekken we adresgegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Nu al vanaf €12,80 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-anna-paulowna

Een schoonmaakster in Anna Paulowna inhuren

Zit jouw hele week vaak volgepland en creëer je graag wat extra tijd voor de belangrijke dingen in het leven? Een betrouwbare schoonmaakster in Anna Paulowna inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Om te beginnen: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Meestal zijn er wel kennissen die op die manier wat bijverdienen. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ten derde zijn er diverse vraag- en aanbodsites waar je werksters kunt zoeken. In het stukje hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Huishoudelijke hulp in Anna Paulowna vergelijken

 1. Voer je adres in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door eerst even jouw postcode in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetshulp komt schoonmaken. Je kunt meestal kiezen uit elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Maak nu een keuze voor hoe lang de hulp moet komen en kies de startdatum.

 3. Vergelijk schoonmakers

  In het volgende scherm tonen ze de getoonde huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals prijs, takenpakket en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een aanvraag doen bij een aantal schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Op het moment dat jouw oproep ingewilligd wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetsvrouw komt aan huis op de overeengekomen datum. Het is handig om dan thuis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Laat het huis zien en geef aan welke dingen wat extra tijd mag kosten. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn liggen.

Schoonmaakhulp platforms

De zoektocht naar een professionele schoonmaker gaat soms niet zo snel. Goed nieuws: er zijn diverse Apps en websites die je hierbij helpen. Hier treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt binnen een paar minuten een eigen zoekprofiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. Dikwijls betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Tip: bekijk ook eens de pagina over Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Meer dan 2300 mensen die beschikbaar zijn voor klussen.
 • Hlprs: Gemiddelde afname 12 uur per maand / per klant.
 • Hulpstudent.nl: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Hollands Kroon.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Anna Paulowna

Vind een professionele schoonmaakster in jouw regio!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Anna Paulowna

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de tabel hieronder delen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Anna Paulowna, met ook partijen als glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Ook kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Breezand, Wieringerwaard, Callantsoog en Oudesluis.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De hulp huur je in voor de meest gangbare klussen in en rondom huis. In het gedeelte hieronder vind je een overzicht met taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Kleding strijken.
 • Wassen en drogen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp uit de omgeving al in te huren vanaf €12,80 (uurloon).

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schone kantoorruimte bevordert een efficiënte werksfeer en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Verschillende aanbieders in de gemeente kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Anna Paulowna. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, de kantine/pantry schoonmaken en de toiletruimtes reinigen. Ook de meer heavy zaken zoals de ramen schoonmaken, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), het schoonhouden van zonnepanelen ventilatie schoonmaken of het bladvrij maken van de dakgoten zijn vaak mogelijk. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarbij er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken zijn geïndiceerd tussen de €20,50 en €31,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Reiniging van productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, horeca en hotels, kantoren.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Noord-Holland.
 • Prijs: tussen de €22,50 en €35,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: gevelreiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een standaard schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,80 tot wel €15,00 per uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Vooraf bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard werkzaamheden die opgepakt worden: keuken reinigen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, afstoffen, dweilen. Daarbij kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals verschonen van het beddengoed of de stoep aanvegen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste huishoudens in Anna Paulowna kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is voldoende voor bijvoorbeeld stofzuigen, ramen lappen, afstoffen, keuken reinigen, dweilen. Het meest optimale aantal uren hulp ligt ook aan het aantal m2, jouw leefstijl, en hoe snel de hulp werkt.

Hoe kan ik betalen?

Een schoonmaak assistent ontvangt altijd het minimumloon met vakantiegeld (8%). De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Voor meer informatie zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In meer en meer situaties gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Anna Paulowna?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Een uitkomst voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verhuizing. De woning wordt helemaal ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €275,00 tot €650,00.

Plaats een reactie