Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Luttelgeest

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Luttelgeest? Steeds meer Nederlanders ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Luttelgeest! Op dit platform tref je duidelijke tips en informatie voor een geschikte huishoudelijke hulp. Tevens bieden we een aantal sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Je bekijkt hier ook namen en adressen van regionale schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al vanaf €12,90 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-luttelgeest

Een schoonmaakster in Luttelgeest vinden

Houd je niet van schoonmaken en wil je jouw agenda vrij maken voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een professionele schoonmaakster in Luttelgeest inhuren is dan zeker het overwegen waard. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In veel gevallen zijn er studenten of vrouwen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Of plaats een oproep op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ook ontstaan er meer en meer praktische platforms waar je een werkster kunt vinden. In onderstaande paragraaf nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Luttelgeest inhuren

 1. Postcodecheck

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Je krijgt dan alleen werksters te zien met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Stel pakket samen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetshulp komt schoonmaken. Dit kan zijn eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Kies vervolgens het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk helpers

  Bekijk en vergelijk de beschikbare huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals tarief, takenpakket en gemiddelde beoordeling.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een aanvraag doen bij verschillende schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Zodra jouw aanvraag passend is voor de werknemer heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De werkster komt aan huis op de overeengekomen datum. Ons advies is om dan aanwezig te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Laat het huis zien en benoem wat voor jouw de focus ruimtes zijn. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

In contact komen met een ijverige schoonmaker gaat soms niet zo snel. Gelukkig zijn er gebruiksvriendelijke platforms die daarbij helpen. Op deze sites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en in contact komen met helpers in de regio. Doorgaans wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. We sommen de populaire sites voor je op. Klik eventueel direct door naar: Werksters.nl.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Helpt al sinds 1994 vele huishoudens in huis.
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Noordoostpolder.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Luttelgeest

Vind een betrouwbare schoonmaakster in de buurt!

Lokale schoonmaakbedrijven in Luttelgeest

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf? In de bijgaande tabel vind je adressen van schoonmaakspecialisten in Luttelgeest, met daarbij ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Als alternatief bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Marknesse, Kraggenburg, Bant en Rutten.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

Een schoonmaakster is er voor alle schoonmaakklusjes in jouw huishouden. In het overzicht hieronder check je een opsomming met schoonmaakklusjes die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Schone ramen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Opvouwen van de kleren.
 • De was opvouwen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp in de buurt al mogelijk vanaf €12,50 per gewerkt uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een fris en opgeruimd kantoor bevordert fijne en veilige werkplekken en zorgt dat alles er representatief uitziet. Diverse schoonmakers in de omgeving bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Luttelgeest. Typische werkzaamheden zijn bureaus en tafels afnemen, de kantine/pantry schoonmaken en de toiletruimtes reinigen. Ook meer incidentele klussen zoals ramen zemen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen schoonmaken, reiniging van ventilatie of dakreiniging kun je mogelijk uitbesteden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract zodat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De tarieven van kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €22,50 en €32,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is voordeliger dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Reinigen van scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, kantoren.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Flevoland.
 • Kostprijs: tussen +/- €23,00 en €32,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een basis schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,40 tot zo’n €15,75 voor 1 uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Je maakt altijd afspraken over de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale taken die gedaan worden: ramen wassen, afstoffen, toiletten schoonmaken, dweilen, stofzuigen. Daarbij kan je afspraken maken over opruimen of de tuin doen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Veel gezinnen en families in Luttelgeest hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is in de praktijk genoeg voor de meest voorkomende taken als ramen lappen, afstoffen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, dweilen. Wat de ideale hoeveelheid uren is wordt mede bepaald door het aantal vierkante meters, het aantal bewoners en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetser hanteert altijd minimaal het minimumloon en 8% vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Check ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In sommige gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Luttelgeest?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dat biedt een oplossing voor plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Het volledige huis wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten hiervan zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €325,00 tot €575,00.

Plaats een reactie