Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Egmond aan den Hoef

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Egmond aan den Hoef? Meer en meer gezinnen kiezen voor extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, altijd een gezonde woning, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Egmond aan den Hoef! Op dit platform bieden we concrete tips en instructies over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Tevens bekijk je hier bekende platforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Daarbij delen wij ook gegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al mogelijk vanaf €12,70 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-egmond-aan-den-hoef

Een schoonmaakster in Egmond aan den Hoef inhuren

Houd je niet van schoonmaken en spendeer je graag wat meer tijd aan hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een vakkundige schoonmaakster in Egmond aan den Hoef inhuren is dan een uitstekend idee. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Ons advies: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Vaak zijn er studenten of vrouwen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ook ontstaan er meer en meer platforms voor het vinden van een werkster. In het volgende gedeelte nemen we je stap-voor-stap mee.

Huishoudelijke hulp in Egmond aan den Hoef zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Kies het aantal service-uren

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetsvrouw komt werken. De keuze is vaak elke week, 2 weken of 4 weken. Vervolgens kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  In de volgende stap bekijk je huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Je kunt filteren op uurtarief, ervaring, werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een aanvraag doen bij meerdere schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Als jouw inschrijving geaccepteerd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De hulp zal bij je thuis komen op datum en tijdstip zoals besproken. We raden aan om dan thuis te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Laat het huis zien en communiceer welke dingen wat extra tijd mag kosten. Het is ook van belang aan te geven waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te vinden zijn.

Schoonmaakhulp platforms

De zoektocht naar een ijverige schoonmaker is niet heel eenvoudig. Goed nieuws: er zijn diverse online bemiddelaarsdiensten die jou helpen zoeken. Op dergelijke platforms wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. Doorgaans wordt de betaling ook geregeld door het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Mogelijk vind je dit ook interessant: Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd een vervangende hulp indien de hulp stopt.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Bergen Noord-Holland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Egmond aan den Hoef

Vind een goede schoonmaakster in jouw regio!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Egmond aan den Hoef

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In het overzicht hieronder tonen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Egmond aan den Hoef, met daarbij ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Ook bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Egmond-Binnen, Wijk aan Zee, Egmond aan Zee en Akersloot.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De werkster huur je in voor de meest gangbare werkzaamheden in jouw huishouden. Bijgaand check je enkele veel voorkomende werkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Het wassen van de kleding.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een uitstekende poetshulp (lokaal) al in te huren vanaf €12,80 per 60 minuten.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een netjes bijgehouden kantoor draagt bij aan het werkgenot en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Diverse organisaties in deze streek bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Egmond aan den Hoef. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus en tafels afnemen, het legen van de vuilnisbakken en het sanitair schoonmaken. Ook grote klussen zoals glasbewassing, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, reiniging van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten kunnen worden meegenomen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat betekent dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €24,50 en €30,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Reiniging van winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, horeca en hotels, scholen.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Noord-Holland.
 • Tarieven: tussen gemiddeld €21,00 en €35,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: tapijtreiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp factureert tussen de €12,90 tot wel €19,50 (uurtarief). Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat doet een poetser?

Vooraf bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de praktijk zijn er een aantal schoonmaakklusjes die hij/zij zal doen zoals: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen, keuken reinigen. Indien nodig kun je ook extra dingen aanvragen zoals koelkast schoonmaken of de vuilnisemmers legen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Jonge gezinnen in Egmond aan den Hoef kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is voldoende voor bijvoorbeeld het toilet schoonmaken, stofzuigen, ramen lappen, dweilen, keuken reinigen. Het precieze aantal uur dat nodig is is afhankelijk van het type woning, het aantal bewoners en het werktempo.

Hoe kan ik betalen?

Een poetshulp zal altijd het minimumloon verdienen plus jaarlijks vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Zie ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Steeds vaker gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Egmond aan den Hoef?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Perfect als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Het volledige huis wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het weer als nieuw voelt. De kosten voor deze klus zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €375,00 tot €600,00.

Plaats een reactie