Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Wijk aan Zee

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Wijk aan Zee? Flink wat Nederlanders nemen zo’n hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, altijd een gezonde woning, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij helpen jou bij het vinden van een geschikte schoonmaker in Wijk aan Zee! Op onze schoonmaakwebsite vind je diverse tips en tricks voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Daarbij bekijk je hier een overzicht met bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook vind je hier namen en adressen van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al vanaf €13,30 per uur.

schoonmaker-zoeken-wijk-aan-zee

Een schoonmaakster in Wijk aan Zee gezocht

Heb je een drukke baan en wil je tijd investeren in hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een bedreven schoonmaakster in Wijk aan Zee inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze aanbevelingen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Over het algemeen zijn er wel kennissen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Of plaats een oproep op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Ten derde ontstaan er meer en meer platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stappenplan vind je een handig stappenplan.

Eigen huishoudelijke hulp in Wijk aan Zee vergelijken

 1. Vul je postcode in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je adresgegevens in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw komt werken. Populaire opties zijn wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Hierna kies je hoe lang de hulp moet komen en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Hierna bekijk je direct huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Er zijn filters zoals uurtarief, extra taken zoals een strijkservice en beoordelingsscore.

 4. Offerteverzoek

  Je kan een aanvraag indienen bij diverse schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Indien jouw uitnodiging positief wordt ontvangen heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetser komt voor de eerste keer werken op datum en tijdstip zoals besproken. Het is verstandig om op locatie te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Loop samen een rondje door het huis en maak duidelijk waar jij waarde aan hecht. Het is ook van belang aan te geven waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen liggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vinden van een betrouwbare schoonmaker is niet eenvoudig. Er bestaan speciale websites die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze sites worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel aanmaken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Soms regelt het platform ook de betaling. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Klik eventueel direct door naar: Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Nationalehulpgids.nl: Gebruiksvriendelijke marktplaats voor hulp in huis in Beverwijk.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Wijk aan Zee

Vind een ijverige schoonmaakster in de buurt!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Wijk aan Zee

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In ons overzicht tonen wij bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Wijk aan Zee, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarbij kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Velsen-Noord, IJmuiden, Egmond-Binnen en Egmond aan den Hoef.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De werkster ondersteunt jou bij de meest voorkomende karweitjes in en rondom huis. Bijgaand vind je een overzicht met klussen die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen schoonmaken.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Bed opmaken.
 • Het strijken van overhemden.
 • Het wassen van de kleding.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een vakkundige poetshulp in de buurt nu al vanaf €13,30 p/uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schone kantoorruimte helpt bij een fijne werksituatie en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Allerlei schoonmakers in de regio kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Wijk aan Zee. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus schoonmaken, de kantine/pantry schoonmaken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook intensieve taken zoals de ramen schoonmaken, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen reiniging van ventilatie of dakreiniging behoren tot de mogelijkheden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract zodat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €24,00 en €30,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoon houden van winkels, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, horeca en hotels.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Noord-Holland.
 • Kosten: tussen +/- €21,00 en €33,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: ventilatie reiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een gemiddelde schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,30 tot zo’n €18,25 per gewerkt uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Bij de eerste afspraak bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale huishoudelijke taken die uitgevoerd worden: dweilen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, afstoffen. Daarbij kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals koelkast schoonmaken of de tuin doen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Een groot deel van de huishoudens in Wijk aan Zee hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is genoeg tijd voor de wekelijks terugkerende taken als afstoffen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, dweilen. Het meest optimale aantal uren hulp wordt berekend a.d.h.v. het aantal vierkante meters, hoe netjes je bent, en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik betalen?

Een werkster zal altijd het minimumloon verdienen plus 8% vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Check ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In sommige gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Wijk aan Zee?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat biedt een oplossing voor plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Het volledige huis wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De tarieven bedragen tussen de €350,00 tot €650,00.

Plaats een reactie