Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Zuidschermer

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Zuidschermer? Meer en meer mensen nemen zo’n hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Zuidschermer! Op ons portaal verstrekken we nuttige tips en aanbevelingen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarnaast bekijk je hier een overzicht met enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Je treft op deze pagina ook contactgegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al voor €13,00 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-zuidschermer

Een schoonmaakster in Zuidschermer gezocht

Heb je het erg druk en houd je graag meer tijd over voor de belangrijke dingen in het leven? Een goede schoonmaakster in Zuidschermer inhuren kan dan de oplossing zijn. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze adviezen: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In veel gevallen zijn er dames die op die manier wat bijverdienen. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook of Marktplaats. Daarnaast zien wij steeds meer vraag- en aanbodsites waar je werksters kunt zoeken. In het volgende gedeelte leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Zuidschermer zoeken

 1. Postcodecheck

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door eerst even jouw postcode in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont in jouw eigen regio.

 2. Stel pakket samen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetsvrouw komt werken. Je kunt meestal kiezen uit eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Daarna kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk helpers

  Check en analyseer de gevonden huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op prijs per uur, extra taken zoals een strijkservice en recensies.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar diverse schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Zodra de opdracht ingewilligd wordt heb je een match.

 5. Kennismakingsgesprek

  De hulp komt bij je thuis op het gekozen moment. We raden aan om thuis te blijven en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Geef een complete rondleiding door de woning en vertel wat voor jou van belang is. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn zijn opgeslagen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

In contact komen met een vakkundige schoonmaker is ingewikkeld. Je kunt gebruik maken van nuttige Apps en websites die je hierbij kunnen ondersteunen. Op deze portalen treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht doorgeven en zoeken tussen de verschillende werksters. In veel gevallen gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Bekijk ook direct meer info over: Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Meer dan 2300 mensen die beschikbaar zijn voor klussen.
 • Hlprs: Gescreende helpers, Geen risico, altijd opzegbaar.
 • Care.com: Direct contact met elkaar op basis van jouw oproep in Alkmaar.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Zuidschermer

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw gemeente!

Erkende schoonmaakbedrijven in Zuidschermer

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de bijgaande tabel tonen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Zuidschermer, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarnaast kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Driehuizen, Bergen, Grootschermer en Oterleek.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De poetsvrouw komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste klussen in jouw huishouden. In het overzicht hieronder check je enkele veel voorkomende schoonmaakwerkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Het strijken van de kleding.
 • Wassen en drogen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een deskundige poetshulp uit de regio al beschikbaar vanaf €12,90 per gewerkt uur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een netjes bijgehouden kantoor draagt bij aan fijne en veilige werkplekken en zorgt dat alles er representatief uitziet. Verschillende bedrijven die in de buurt gevestigd zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Zuidschermer. Ze dragen verantwoording voor bureaus en stoelen schoonmaken, vloeren stofzuigen en dweilen en het reinigen van het sanitair. Ook de meer heavy zaken zoals ramen zemen, gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatiereiniging of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de mogelijkheden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat inhoudt dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €20,50 en €33,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoon houden van horeca en hotels, kantoren, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Noord-Holland.
 • Kostprijs: tussen gemiddeld €22,00 en €31,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een normale schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,10 tot wel €16,25 voor 1 uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat doet een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Meestal zijn er standaard klusjes die gedaan worden: dweilen, keuken reinigen, ramen wassen, afstoffen, stofzuigen. Verder kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals afwassen of de was doen en opvouwen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Een groot deel van de huishoudens in Zuidschermer huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is voldoende voor bijvoorbeeld keuken reinigen, dweilen, het toilet schoonmaken, afstoffen, ramen lappen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren hangt af van de grootte van de woning, hoe netjes je bent, en de ervaring van de poetser.

Hoe gaat de betaling?

Een huishoudelijke hulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en wettelijk vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Vraag ook naar de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Soms gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Zuidschermer?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dat biedt een oplossing voor plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Elke ruimte wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De kosten voor deze klus zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €200,00 tot €550,00.

Plaats een reactie