Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Bergen

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Bergen? Steeds meer Nederlanders nemen zo’n hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Je wint hier veel advies bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in Bergen! Op deze pagina lees je handige tips en informatie over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarnaast behandelen we een aantal sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Daarbij delen wij ook gegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al in te huren vanaf €13,20 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-bergen

Een schoonmaakster in Bergen zoeken

Heb je een druk bestaan en wil je meer focus op familie en vrienden? Een enthousiaste schoonmaakster in Bergen inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze adviezen: vraag na in jouw eigen netwerk. In sommige situaties zijn er mensen te vinden die een aantal uur per week schoonmaken. Of plaats een oproep op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ten derde ontstaan er meer en meer handige platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. Hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Huishoudelijke hulp in Bergen opzoeken

 1. Adres invoeren

  Check alle huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je ziet dan alleen werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp bij je thuis komt. Meestal is het elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Maak nu een keuze voor hoe lang de hulp moet komen en kies de startdatum.

 3. Hulpen vergelijken

  Check en analyseer de actieve huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als kosten, werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een verzoek versturen naar diverse schoonmakers die passen bij jouw wensen. Wanneer jouw aanmelding gehonoreerd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De hulp zal de eerste keer komen werken op de afgesproken datum. Ons advies is om op locatie te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en aarzel niet om te vertellen wat jij belangrijk vindt. Het is ook van belang aan te geven waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te vinden zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoeken van een ijverige schoonmaker is best lastig. Goed nieuws: er zijn verschillende bemiddelaars die dit een stukje eenvoudiger maken. Op deze portalen komen vraag- en aanbod samen. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht doorgeven en in contact komen met helpers in de regio. Dikwijls gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Andere relevante onderwerpen: Homeworks.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: Snel in contact komen met een plaatselijke interieurverzorger.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: In heel Nederland actief op het gebied van interieurverzorging.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Nationalehulpgids.nl: Vind een hulp voor jouw huishoudelijke taken in Bergen Noord-Holland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Bergen

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw wijk!

Regionale schoonmaakbedrijven in Bergen

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf? In ons overzicht delen wij adressen van schoonmaakspecialisten in Bergen, aangevuld met glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarbij kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Bergen aan Zee, Schoorl, Driehuizen en Zuidschermer.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De poetsvrouw ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het gedeelte hieronder check je een overzicht met werkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen schoonmaken.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Kleding strijken.
 • Wassen van kleding.
 • De garage opruimen.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp uit de regio al mogelijk vanaf €13,20 p/uur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een schone werkplek (kantoor) stimuleert gelukkige werknemers en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Een groot aantal organisaties in deze streek bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Bergen. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus en tafels afnemen, het leegmaken van prullenbakken en toiletten schoonmaken. Ook grote taken zoals glasbewassing, gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, ventilatie schoonmaken of graffiti verwijdering kun je mogelijk uitbesteden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De onkosten voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €22,50 en €31,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Reinigen van productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Noord-Holland.
 • Prijzen: tussen +/- €20,50 en €34,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: tapijtreiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp factureert tussen de €12,50 tot +/- €17,25 op uurbasis. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de praktijk zijn er een aantal klussen die gedaan worden: keuken reinigen, afstoffen, ramen wassen, stofzuigen, dweilen. In aanvulling hierop kan je ook vragen voor extra klussen zoals de meubels schoonmaken of de was doen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste woningen in Bergen hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat biedt voldoende ruimte voor de meest voorkomende taken als stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen, dweilen, ramen lappen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren ligt aan het aantal m2, jullie leefstijl en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaak assistent zal altijd het minimumloon verdienen plus wettelijk vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Voor meer informatie zie het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Steeds vaker betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Bergen?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Perfect plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. De hele woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De tarieven liggen tussen de €375,00 tot €550,00.

Plaats een reactie