Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Schoorl

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Schoorl? Meer en meer gezinnen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een ijverige schoonmaker in Schoorl! Op ons portaal bekijk je veel tips en adviezen voor een goede huishoudelijke hulp . Bovendien bespreken we diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Daarbij delen wij ook gegevens zoals naam en adres van actieve schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al in te huren vanaf €12,90 p/uur.

schoonmaker-zoeken-schoorl

Een schoonmaakster in Schoorl zoeken

Maak je niet graag schoon en wil je meer focus op de dingen die er echt toe doen? Een ervaren schoonmaakster in Schoorl inhuren is dan een uitstekend idee. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Ons advies: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In sommige situaties zijn er wel mensen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Als laatste heb je allerlei online marktplaatsen waar je een werkster kunt vinden. In het stukje hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Huishoudelijke hulp in Schoorl zoeken

 1. Voer je adres in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door middel van de postcodecheck. Het platform toont dan enkel werksters die dichtbij wonen.

 2. Waar en wanneer

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de hulp bij je thuis komt. De keuze is vaak iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Daarna kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk werksters

  Hierna bekijk je direct de actieve huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals kosten, takenpakket en recensies.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een verzoek versturen naar 1 of meerdere schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Zodra jouw oproep positief wordt ontvangen heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetshulp komt aan huis op het gekozen moment. Het is verstandig om dan thuis te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Leid hem/haar even rond door de woning en vertel wat voor jou van belang is. Deel ook waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

In contact komen met een vakkundige schoonmaker is niet heel eenvoudig. Tegenwoordig zijn er gebruiksvriendelijke online marktplaatsen die dit een stukje eenvoudiger maken. Op deze portalen komen vraag- en aanbod samen. Je kan daar eenvoudig een profiel aanmaken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. In veel gevallen gaat de betaling via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Tip: bekijk ook eens de pagina over Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Een vaste hulp vanaf €14,75 per uur.
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Ook hulp met de tuin, computer of andere klusjes.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt in Bergen Noord-Holland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Schoorl

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw wijk!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Schoorl

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf? In de tabel hieronder vind je adressen van schoonmaakspecialisten in Schoorl, aangevuld met glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarnaast kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Groet, Limmen, Bergen aan Zee en Bergen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

Een schoonmaker komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste werkzaamheden in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het volgende deel delen wij een opsomming met klussen die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen schoonmaken.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Bed opmaken.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Wassen van kleding.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een eigen poetshulp (lokaal) al vanaf €13,20 per uur, inclusief alles.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een representatief schoon kantoor stimuleert productieve werknemers en zorgt dat alles er representatief uitziet. Allerlei aanbieders in deze omgeving zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Schoorl. Voorbeeld werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het legen van de vuilnisbakken en toiletten schoonmaken. Ook grote klussen zoals glasbewassing, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatiereiniging of graffiti verwijdering kun je mogelijk uitbesteden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waarin wordt geregeld dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De kosten van kantoor schoonmaken vinden we terug tussen de €23,50 en €34,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorger van horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, kantoren, scholen.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Noord-Holland.
 • Kosten: tussen de €21,00 en €32,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een normale schoonmaakhulp factureert tussen de €12,70 tot +/- €16,25 (uurtarief). Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat zijn de taken van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de praktijk zijn er een aantal schoonmaakklusjes die hij/zij zal doen zoals: ramen wassen, afstoffen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, stofzuigen. Verder kan je afspraken maken over binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de vuilnisemmers legen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Een groot deel van de huishoudens in Schoorl laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is voldoende voor belangrijke taken zoals stofzuigen, keuken reinigen, ramen lappen, afstoffen, het toilet schoonmaken. Wat de ideale hoeveelheid uren is is afhankelijk van het aantal ruimtes, de gezinssamenstelling en hoe snel de hulp werkt.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetser hanteert altijd minimaal het minimumloon en het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Voor meer informatie zie het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In bepaalde cases gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Schoorl?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Een uitkomst als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij oplevering van een woning. Het huis wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De totale kosten liggen gemiddeld genomen tussen de €350,00 tot €575,00.

Plaats een reactie