Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Nieuwerkerk aan den IJssel

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Nieuwerkerk aan den IJssel? Steeds meer gezinnen kiezen voor extra hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Nieuwerkerk aan den IJssel! Op dit platform tref je volop tips en informatie voor een goede huishoudelijke hulp . Eveneens bekijk je hier enkele schoonmaakplatforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook vind je hier gegevens zoals naam en adres van erkende schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al voor €12,50 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-nieuwerkerk-aan-den-ijssel

Een schoonmaakster in Nieuwerkerk aan den IJssel zoeken

Heb je een druk leven en creëer je graag wat extra tijd voor de belangrijke dingen in het leven? Een geschikte schoonmaakster in Nieuwerkerk aan den IJssel inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Allereerst: vraag na in jouw eigen netwerk. In veel gevallen zijn er studenten of vrouwen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ten derde heb je steeds meer speciale platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het bijgaande stappenplan lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Nieuwerkerk aan den IJssel zoeken

 1. Postcodecheck

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Je krijgt dan alleen werksters te zien die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetshulp komt poetsen. Vaak is dit 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Kies vervolgens hoe lang de hulp moet komen en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Helpers vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Filter op uurtarief, werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een aanvraag doen bij meerdere schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Als jouw inschrijving ingewilligd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De hulp komt op locatie langs op datum en tijdstip zoals besproken. Ons advies is om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Geef een complete rondleiding door de woning en vertel wat voor jou van belang is. Het is ook van belang aan te geven waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen liggen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

In contact komen met een bedreven schoonmaker is niet eenvoudig. Je kunt natuurlijk gebruik maken van diverse portalen die je hierbij helpen. Via internet treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Zonder heel veel moeite kun je daar een eigen zoekprofiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. Dikwijls wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Bekijk ook direct meer info over: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: De snelste manier om een schoonmaakster te vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Voor €10,00 per maand onbeperkt reacties versturen.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in Zuidplas.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Nieuwerkerk aan den IJssel

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw regio!

Zoek schoonmaakbedrijven in Nieuwerkerk aan den IJssel

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In het overzicht hieronder tonen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Nieuwerkerk aan den IJssel, je vind hier ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Als alternatief kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Krimpen aan de Lek, Ouderkerk aan den IJssel, Schoonhoven en Ammerstol.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De helper is er voor alle huishoudelijke klussen in en rondom huis. Hieronder vind je enkele veel voorkomende werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen schoonmaken.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Opmaken van de bedden.
 • Het strijken van de kleding.
 • Kleding wassen en drogen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een deskundige poetshulp uit de omgeving al mogelijk vanaf €13,10 per uur, inclusief alles.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een net en fris kantoor heeft effect op fijne en veilige werkplekken en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Verscheidene schoonmaakondernemers in de regio kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Nieuwerkerk aan den IJssel. Typische werkzaamheden zijn bureaus en tafels afnemen, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het reinigen van het sanitair. Ook meer incidentele klussen zoals ramen lappen, gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen ventilatiereiniging of het bladvrij maken van de dakgoten kunnen worden meegenomen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract wat inhoudt dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De prijzen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €22,00 en €34,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoon houden van productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Groningen.
 • Onkosten: tussen gemiddeld €21,00 en €35,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een gewone schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,10 tot zo’n €16,50 per uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Vooraf bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de basis zijn er normale taken die hij/zij zal doen zoals: keuken reinigen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, dweilen, afstoffen. Daarbij kan de hulp extra klussen oppakken zoals houten vloer in de was zetten of de was doen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Een groot deel van de huishoudens in Nieuwerkerk aan den IJssel laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is voldoende tijd voor belangrijke taken zoals stofzuigen, ramen lappen, afstoffen, keuken reinigen, dweilen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren kan worden gecalculeerd door de grootte van de woning, samenstelling van jullie gezin en overige specifieke wensen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetsvrouw ontvangt altijd het minimumloon met 8% vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Bekijk ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In sommige gevallen gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Nieuwerkerk aan den IJssel?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dat is met name handig voor de grote voorjaarsschoonmaak, of als opleveringsschoonmaak. De woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De eenmalige kosten zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €275,00 tot €575,00.

Plaats een reactie