Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Ouderkerk aan den IJssel

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Ouderkerk aan den IJssel? Steeds meer mensen maken gebruik van een hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een ijverige schoonmaker in Ouderkerk aan den IJssel! Op ons portaal bekijk je diverse tips en informatie voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarnaast behandelen we een aantal sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Daarbij delen wij ook contactgegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al vanaf €12,50 per uur.

schoonmaker-zoeken-ouderkerk-aan-den-ijssel

Een schoonmaakster in Ouderkerk aan den IJssel gezocht

Maak je niet graag schoon en wil je tijd investeren in hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een geschikte schoonmaakster in Ouderkerk aan den IJssel inhuren moet je dan absoluut overwegen. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze adviezen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Dikwijls zijn er wel kennissen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Verder zien wij steeds meer handige platforms voor het vinden van een werkster. In het volgende gedeelte laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Ouderkerk aan den IJssel vinden

 1. Postcodecheck

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetshulp aan huis komt. Bijvoorbeeld 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Hierna kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en kies de startdatum.

 3. Vergelijk helpers

  In het volgende scherm tonen ze huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Er zijn filters zoals prijs, takenpakket en reviews.

 4. Contact opnemen

  Selecteer verschillende schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra jouw aanvraag ingewilligd wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De hulp komt aan huis op de afgesproken datum. Het is goed om dan aanwezig te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en vertel wat jij belangrijk vindt. Deel ook waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden te pakken zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

In contact komen met een vakkundige schoonmaker is best lastig. Je kunt gebruik maken van verschillende bemiddelaars die dit een stukje eenvoudiger maken. Op dergelijke platforms wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt hier eenvoudig een profiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Doorgaans gaat de betaling via het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Bekijk ook direct meer info over: Helpling.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Een vast team met betrouwbare en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Care.com: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Krimpenerwaard.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Ouderkerk aan den IJssel

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw wijk!

Zoek schoonmaakbedrijven in Ouderkerk aan den IJssel

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? Hieronder ontdek je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Ouderkerk aan den IJssel, maar ook van o.a. glazenwassers en overige schoonmaakservices. Tevens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Lekkerkerk, Nieuw-Lekkerland, Krimpen aan de Lek en Nieuwerkerk aan den IJssel.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De hulp komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste werkzaamheden in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Bijgaand check je een lijst met klusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen schoonmaken.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Het strijken van overhemden.
 • Opvouwen van de was.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een vakkundige poetshulp (plaatselijk) al voor €13,40 per uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schoon kantoor helpt bij een fijne werksituatie en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Een groot aantal dienstverleners in deze streek bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Ouderkerk aan den IJssel. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het ledigen van prullenbakken en toiletten schoonmaken. Ook intensievere activiteiten zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten zijn vaak mogelijk. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waardoor er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €24,50 en €33,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Zuid-Holland.
 • Kostprijs: tussen +/- €23,50 en €32,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, gevelreiniging, tapijtreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een ervaren schoonmaakhulp factureert tussen de €13,40 tot wel €16,75 op uurbasis. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat doet een poetser?

Vooraf bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die hij/zij zal doen zoals: toiletten schoonmaken, dweilen, ramen wassen, stofzuigen, afstoffen. Daarnaast kan je afspraken maken over afwassen of de planten water geven.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Een groot deel van de huishoudens in Ouderkerk aan den IJssel kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is genoeg tijd voor onder andere ramen lappen, keuken reinigen, afstoffen, het toilet schoonmaken, dweilen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren ligt aan het aantal ruimtes, samenstelling van jullie gezin en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe kan ik betalen?

Een poetser maakt aanspraak op een minimumloon plus vakantiegeld (8%). Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Bekijk ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Soms wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Ouderkerk aan den IJssel?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dit speelt met name voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. De hele woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het weer als nieuw voelt. De totale kosten zijn variabel en liggen tussen de €200,00 tot €600,00.

Plaats een reactie