Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Alteveer

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Alteveer? Meer en meer mensen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij geven advies bij het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Alteveer! Op deze website bekijk je duidelijke tips en informatie voor een geschikte huishoudelijke hulp. Daarbij bekijk je hier populaire websites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Als laatste vind je ook adresgegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al voor €13,50 per uur.

schoonmaker-zoeken-alteveer

Een schoonmaakster in Alteveer inhuren

Heb je een druk bestaan en houd je graag wat tijd over voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een professionele schoonmaakster in Alteveer inhuren is dan zeker het overwegen waard. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Ons advies: vraag eens rond in je eigen netwerk. Soms blijken er wel mensen te zijn die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Afsluitend ontstaan er meer en meer speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. In onderstaande paragraaf leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Alteveer zoeken

 1. Vul je postcode in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je adresgegevens in te voeren. Je ziet dan alleen werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Kies het aantal service-uren

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de werkster aan de slag gaat. Je kunt meestal kiezen uit om de twee weken of wekelijks. Kies hierna hoe lang de hulp moet komen en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk werksters

  Vergelijk nu direct de diverse huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op kosten, extra taken zoals een strijkservice en reviews.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een contactverzoek versturen naar 1 of 2 schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Als jouw inschrijving ingewilligd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetsvrouw komt voor de eerste keer werken op het gekozen moment. Het is verstandig om thuis te blijven en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en maak duidelijk waar jij waarde aan hecht. Deel ook waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen liggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

In contact komen met een betrouwbare schoonmaker is niet eenvoudig. Door middel van het internet kun je terecht op diverse websites die jou helpen zoeken. Op dergelijke platforms kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Vaak gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Andere relevante onderwerpen: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Groot aanbod met ruim 250.000 aangesloten hulpen.
 • Hulpen.nl: Niet alleen schoonmaak, ook bijles, computerhulp en oppas.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Hulpstudent.nl: Altijd de beste lokale hulpen uit jouw eigen buurt in Hoogeveen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Alteveer

Vind een goede schoonmaakster in jouw regio!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Alteveer

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In het overzicht hieronder tref je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Alteveer, je vind hier ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Als alternatief kun je zoeken naar interieurverzorgers in Elim, Geesbrug, Noordscheschut en Nieuweroord.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaakster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke taken in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In onderstaande paragraaf delen wij de meest gangbare taken die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van de kleding.
 • Kleding wassen en drogen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een goede poetshulp uit de omgeving nu al vanaf €13,10 per uur, inclusief alles.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een net en fris kantoor stimuleert een fijne werksfeer en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verscheidene bedrijven in deze omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Alteveer. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het leegmaken van prullenbakken en het reinigen van het sanitair. Ook intensieve taken zoals glazen wassen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen schoonmaken, het laten reinigen van de ventilatie of trappenhuis reinigen kunnen worden meegenomen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract zodat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €21,00 en €30,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Interieurverzorging van productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Drenthe.
 • Tarief: tussen ongeveer €22,00 en €35,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: tapijtreiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een gewone schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,80 tot +/- €17,75 per uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Je bespreekt altijd vooraf het takenpakket van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard huishoudelijke taken die uitgevoerd worden: keuken reinigen, dweilen, afstoffen, toiletten schoonmaken, stofzuigen. Daarbij kan de hulp extra klussen oppakken zoals houten vloer in de was zetten of het doen van de was.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste woningen in Alteveer laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is genoeg tijd voor belangrijke taken zoals het toilet schoonmaken, stofzuigen, ramen lappen, afstoffen, dweilen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren ligt aan de grootte van de woning, jouw leefstijl, en het werktempo.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een interieurverzorger zal altijd het minimumloon verdienen plus 8% vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Voor alle voorwaarden zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Steeds vaker doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Alteveer?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Ideaal plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. De woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten hiervan zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €350,00 tot €650,00.

Plaats een reactie