Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Oosteind

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Oosteind? Steeds meer huishoudens nemen zo’n hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Je wint hier veel advies bij het vinden van een ijverige schoonmaker in Oosteind! Op onze schoonmaakwebsite tref je volop tips en tricks voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Bovendien bieden we diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook delen we adressen van regionale schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al voor €13,10 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-oosteind

Een schoonmaakster in Oosteind inhuren

Heb je een druk leven en spendeer je graag wat meer tijd aan familie en vrienden? Een professionele schoonmaakster in Oosteind inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze adviezen: vraag na in jouw eigen netwerk. In veel gevallen blijken er wel mensen te zijn die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook of Marktplaats. Ten derde kan je gebruik maken van praktische platforms voor het vinden van een werkster. In het gedeelte hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Eigen huishoudelijke hulp in Oosteind vergelijken

 1. Adres invoeren

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door middel van de postcodecheck. Er worden dan meerdere werksters getoont die op kleine afstand van je woning.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp aan huis komt. Vaak is dit om de twee weken of wekelijks. Kies hierna hoe lang de hulp moet komen en kies de startdatum.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Bekijk en vergelijk de actieve huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op prijs, extra taken zoals een strijkservice en gemiddelde beoordeling.

 4. Offerteverzoek

  Kies meerdere schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Indien jouw uitnodiging goedgekeurd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De werkster komt op locatie langs op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is slim om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om uitleg te geven over de woning en spullen. Laat alle kamers in het huis zien en benoem welke dingen wat extra tijd mag kosten. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te vinden zijn.

Schoonmaakhulp platforms

In contact komen met een ijverige schoonmaker gaat soms niet zo snel. Gelukkig zijn er nuttige online marktplaatsen die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dergelijke platforms kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt binnen een paar minuten een profiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Soms gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Klik eventueel direct door naar: Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Marktplaats.nl: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Oosterhout.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Oosteind

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw regio!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Oosteind

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de onderstaande tabel delen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Oosteind, met ook partijen als glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Als alternatief kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Den Hout, Made, Rijsbergen en Achtmaal.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De poetsvrouw is er voor alle karweitjes in en rondom jouw woning. In het gedeelte hieronder bieden wij een opsomming met klussen die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen schoonmaken.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • De was strijken.
 • Kleren wassen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een deskundige poetshulp uit de regio al voor €12,90 per gewerkt uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schoon kantoor heeft effect op de productiviteit en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Allerlei schoonmaakondernemers in de gemeente kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Oosteind. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het afnemen van de bureaus, het legen van de vuilnisbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, reiniging van ventilatie of trappenhuis reinigen behoren tot de mogelijkheden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat betekent dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €24,50 en €32,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is voordeliger dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Interieurverzorger van productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, kantoren, winkels.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Noord-Brabant.
 • Kostprijs: tussen plus minus €20,50 en €33,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: vloeronderhoud, ventilatie reiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,50 tot zo’n €16,00 (uurtarief). Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Vooraf bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard schoonmaakklusjes die gedaan worden: stofzuigen, keuken reinigen, afstoffen, toiletten schoonmaken, ramen wassen. Verder kan de hulp extra klussen oppakken zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de planten doen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste woningen in Oosteind hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is genoeg tijd voor het hele takenpakket van stofzuigen, keuken reinigen, afstoffen, ramen lappen, dweilen. Wat de ideale hoeveelheid uren is ligt ook aan de grootte van het huis, hoe netjes je bent, en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetser hanteert altijd minimaal het minimumloon en jaarlijks vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor alle voorwaarden zie het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Soms doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Oosteind?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Perfect voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verbouwing/renovatie. Je complete woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten hiervan liggen tussen de €375,00 tot €650,00.

Plaats een reactie