Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Den Hout

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Den Hout? Steeds meer Nederlanders maken gebruik van een hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij helpen jou bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Den Hout! Op schoonmakerzoeken.nl verstrekken we diverse tips en adviezen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Eveneens bekijk je hier een overzicht met een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Als laatste vind je ook contactdetails van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Nu al vanaf €13,20 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-den-hout

Een schoonmaakster in Den Hout inhuren

Zit jouw hele week vaak volgepland en creëer je graag wat extra tijd voor de belangrijke dingen in het leven? Een enthousiaste schoonmaakster in Den Hout inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze adviezen: vraag na in jouw eigen netwerk. Dikwijls zijn er wel kennissen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Of plaats een oproep op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ook zien wij steeds meer handige platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stukje leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Huishoudelijke hulp in Den Hout zoeken

 1. Vul je postcode in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Het platform toont dan enkel werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Waar en wanneer

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetser bij je thuis komt. Meestal is het elke week, 2 weken of 4 weken. Kies hierna het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk werksters

  Bekijk en vergelijk de gevonden huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals tarief, ervaring, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Aanvraag indienen

  Selecteer 1 of meerdere schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Als jouw aanmelding gehonoreerd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De huishoudelijke hulp komt op locatie langs op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is goed om op locatie te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Laat het huis zien en maak duidelijk welke dingen wat extra tijd mag kosten. Vertel ook waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te vinden zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het vinden van een bedreven schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Goed nieuws: er zijn praktische online zoekmachines die jou helpen zoeken. Online worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt binnen een paar minuten een account registreren en beschikbare helpers vinden. In veel gevallen gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Tip: bekijk ook eens de pagina over Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: Gebruiksvriendelijke emailservice voor het vinden van de perfecte match.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Groot aanbod met ruim 250.000 aangesloten hulpen.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Care.com: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Oosterhout.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Den Hout

Vind een ijverige schoonmaakster in de buurt!

Erkende schoonmaakbedrijven in Den Hout

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de onderstaande tabel tref je adressen van schoonmaakspecialisten in Den Hout, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Tevens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Made, Lage Zwaluwe, Oosteind en Rijsbergen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De hulp komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste schoonmaakklusjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. In onderstaande paragraaf bekijk je een opsomming met klussen die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Kleding strijken.
 • Wasmachines aanzetten.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een eigen poetshulp (regionaal) al voor €13,10 per gewerkt uur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een netjes bijgehouden kantoor heeft effect op fijne en veilige werkplekken en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Diverse bedrijven die in dit gebied werkzaam zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Den Hout. Typische werkzaamheden zijn het afnemen van de bureaus, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de toiletruimtes reinigen. Ook de meer heavy zaken zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken het ventilatiesysteem laten reinigen of graffiti verwijdering behoren tot de opties. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waardoor bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €21,00 en €33,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reinigen van kantoren, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Noord-Brabant.
 • Kostprijs: tussen om en nabij de €23,50 en €33,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, gevelreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een normale schoonmaakhulp kost tussen de €12,80 tot +/- €15,25 voor 1 uur werken. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Vooraf bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal klussen die opgepakt worden: keuken reinigen, ramen wassen, dweilen, toiletten schoonmaken, afstoffen. Verder kan de hulp extra klussen oppakken zoals strijken of de planten water geven.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Een groot deel van de huishoudens in Den Hout kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is genoeg tijd voor bijvoorbeeld ramen lappen, stofzuigen, dweilen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken. Het meest optimale aantal uren hulp is afhankelijk van het type woning, samenstelling van jullie gezin en hoe snel de hulp werkt.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp heeft recht op het minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Voor alle voorwaarden zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In sommige gevallen gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Den Hout?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dat is met name handig als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Het complete huis wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €300,00 tot €650,00.

Plaats een reactie