Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Deurne

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Deurne? Meer en meer mensen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Deurne! Op onze schoonmaakwebsite bekijk je veel tips en informatie voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Tevens behandelen we enkele schoonmaakplatforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook verstrekken we adresgegevens van goede schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al in te huren vanaf €13,50 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-deurne

Een schoonmaakster in Deurne vinden

Heb je een druk bestaan en houd je graag meer tijd over voor de belangrijke dingen in het leven? Een ervaren schoonmaakster in Deurne inhuren is dan een uitstekend idee. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Om te beginnen: vraag eens rond in je eigen netwerk. Over het algemeen zijn er studenten of vrouwen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Als laatste kan je gebruik maken van praktische platforms waar je een werkster kunt vinden. In het gedeelte hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Deurne zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetsvrouw bij je thuis komt. Dit kan zijn 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Maak nu een keuze voor hoe lang de hulp moet komen en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Helpers vergelijken

  Bekijk snel meer info over de actieve huishoudelijke helpers. Filter op prijs per uur, extra taken zoals een strijkservice en reviews.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een aanvraag doen bij 1 of 2 schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. In het geval jouw uitnodiging ingewilligd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetshulp zal de eerste keer komen werken op de vooraf gekozen datum & tijd Ons advies is om zelf ook zeker in huis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Leid hem/haar even rond door de woning en benoem wat voor jou van belang is. Vertel ook waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen klaarstaan.

Platforms voor schoonmaakhulp

De zoektocht naar een vakkundige schoonmaker is niet eenvoudig. Goed nieuws: er zijn speciale platforms die daarbij helpen. Hier kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht plaatsen en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Vaak betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Bekijk ook direct meer info over: Helpling.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: Altijd een vast contactpersoon voor 100% tevredenheid.
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: Vind snel een hulp voor jouw hulpvraag.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Deurne.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Deurne

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw regio!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Deurne

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf? In de tabel hieronder vind je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Deurne, aangevuld met glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarbij kun je zoeken naar interieurverzorgers in Venray, Bergen Limburg, Laarbeek en Asten.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De werkster is er voor alle karweitjes in en rondom jouw woning. In het volgende deel check je de meest gangbare schoonmaakwerkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen schoonmaken.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van de kleding.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een goede poetshulp (lokaal) al beschikbaar vanaf €13,40 (uurtarief).

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schoon kantoor zorgt voor het werkplezier en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Verschillende bedrijven in de omgeving zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Deurne. Ze dragen verantwoording voor het afnemen van de bureaus, de kantine/pantry schoonmaken en het schoonhouden van de toiletten. Ook intensieve taken zoals ramen zemen, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, het laten reinigen van de ventilatie of graffiti verwijdering kun je mogelijk uitbesteden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat betekent dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €23,00 en €33,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Interieurverzorger van zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, horeca en hotels, scholen, kantoren.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Noord-Brabant.
 • Tarief: tussen plus minus €23,00 en €34,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: ventilatie reiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,00 tot +/- €15,75 op uurbasis. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de praktijk zijn er een aantal werkzaamheden die uitgevoerd worden: stofzuigen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, dweilen, keuken reinigen. Indien gewenst kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals oven schoonmaken of de was doen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Jonge gezinnen in Deurne huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is genoeg tijd voor onder andere dweilen, ramen lappen, stofzuigen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken. Het exacte aantal uur per week ligt aan de omvang van jouw huis, hoe netjes je bent, en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een werkster maakt aanspraak op een minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Voor meer informatie zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In aparte gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Deurne?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Een uitkomst als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. De volledige woning wordt van top tot teen gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt bedragen tussen de €250,00 tot €500,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie