Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Laarbeek

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Laarbeek? Meer en meer huishoudens hebben een extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, altijd een gezonde woning, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij geven advies bij het vinden van een enthousiaste schoonmaker in Laarbeek! Op deze pagina ontdek je praktische tips en aandachtspunten voor een geschikte huishoudelijke hulp. Ook behandelen we populaire websites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook delen we adressen van lokale schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Nu al vanaf €13,00 per uur.

schoonmaker-zoeken-laarbeek

Een schoonmaakster in Laarbeek gezocht

Houd je niet van schoonmaken en creëer je graag wat extra tijd voor familie, vrienden en hobby’s? Een professionele schoonmaakster in Laarbeek inhuren is dan zeker het overwegen waard. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Om te beginnen: vraag eens rond in je eigen netwerk. In sommige situaties zijn er dames die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Of plaats een oproep op een lokale Facebook groep. Afsluitend zijn er diverse handige platforms waar je werksters kunt zoeken. In het volgende gedeelte leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Laarbeek vinden

 1. Adres invoeren

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door middel van de postcodecheck. Er worden dan meerdere werksters getoont die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de hulp komt werken. Bijvoorbeeld wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Maak nu een keuze voor het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk werksters

  Check en analyseer de diverse huishoudelijke helpers. Filter op kosten, werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een bericht sturen naar een aantal schoonmakers die passen bij jouw wensen. In het geval jouw aanmelding beantwoord wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De huishoudelijke hulp zal de eerste keer komen werken op het gekozen moment. Het is handig om dan aanwezig te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Geef een complete rondleiding door de woning en aarzel niet om te vertellen wat voor jou van belang is. Je moet ook laten zien waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen zijn opgeslagen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het vinden van een professionele schoonmaker kan complex zijn. Gelukkig zijn er handige online marktplaatsen die je hierbij helpen. Op dergelijke platforms kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht plaatsen en zoeken naar een hulp in de buurt. Soms regelt het platform ook de betaling. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Bekijk ook direct meer info over: Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Altijd een passende vervanger bij ziekte of vakantie.
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Meer dan 2300 mensen die beschikbaar zijn voor klussen.
 • Hlprs: Eenvoudig helpers doorzoeken en vergelijken.
 • Hulpstudent.nl: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Laarbeek.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Laarbeek

Vind een ervaren schoonmaakster in de buurt!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Laarbeek

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de tabel hieronder check je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Laarbeek, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices. Als alternatief kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Deurne, Venray, Asten en Someren.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De helper is er voor alle werkzaamheden binnen- en buitenshuis. Hieronder verstrekken we de meest voorkomende klusjes die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Kleding strijken.
 • Wasmachines aanzetten.
 • De ventilatie reinigen.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Vind een poetshulp in de buurt al beschikbaar vanaf €13,10 als uurtarief.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een net en fris kantoor stimuleert gelukkige werknemers en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Meerdere schoonmaakondernemers in de omgeving kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Laarbeek. Typische werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, de kantine/pantry schoonmaken en de toiletruimtes reinigen. Ook grote taken zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen reinigen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of trappenhuis reinigen behoren tot de opties. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waardoor er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €21,00 en €33,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorging van zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, scholen, horeca en hotels.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Noord-Brabant.
 • Tarieven: tussen om en nabij de €22,50 en €31,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: gevelreiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp rekent tussen de €13,50 tot +/- €17,00 op uurbasis. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Je maakt altijd afspraken over wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de regel zijn er standaard werkzaamheden die uitgevoerd worden: ramen wassen, afstoffen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, stofzuigen. Daarnaast kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals opruimen of de was doen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste huishoudens in Laarbeek kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is genoeg tijd voor het uitvoeren van o.a. dweilen, stofzuigen, afstoffen, het toilet schoonmaken, ramen lappen. Het meest optimale aantal uren hulp wordt mede bepaald door het type woning, de gezinssamenstelling en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een interieurverzorger ontvangt altijd het minimumloon met de vakantiegeld toelage van 8%. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Voor alle voorwaarden zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In aparte gevallen betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Laarbeek?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Een uitkomst plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Je complete woning wordt helemaal ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten voor deze klus zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €300,00 tot €500,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie